Σήμερα το Survivor φέρεται ότι θα επιβεβαιώσει πως πρόκειται για το ριάλιτι των ανατροπών, καθώς ακολουθεί διαδικασία αποχώρησης, η οποία θα αφήσει αρκετά λαβωμένη μία από τις δύο ομάδες.

Σύμφωνα με spoiler και διαρροές που διακινούνται σε ψυχαγωγικές εκπομπές, φέρεται ότι σήμερα οι Μπλε θα κερδίσουν ακόμη μία φορά και συγκεκριμένα θα κατακτήσουν το έπαθλο φαγητού, αφήνοντας νηστικούς τους Κόκκινους. Παράλληλα, ακολουθεί το συμβούλιο του νησιού, με Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, Στέλλα Ανδρεάδου, Νίκο Γιάννη και Νίκο Αντωνόπουλο να έχουν τεθεί στη κρίση του κοινού, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει το βράδυ την τελική ετυμηγορία.

Σήμερα λοιπόν, φέρεται ότι αποχωρεί ο Νίκος Αντωνόπουλος και όχι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, όπως ήλπιζε η ομάδα του και πολλοί χρήστες στα social media. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος παίκτης θα κάνει ακόμη μία φορά αισθητή την παρουσία του και θα βρεθεί μόνος εναντίων όλων.

Χαρακτηριστικά, πρόκειται να ακολουθήσει μία επική σύγκρουση με τον Άρη Σοϊλέδη, με τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες…