Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το πάρτι της ένωσης στο Survivor και σήμερα οι δύο ομάδες θα «λιώσουν» στο στίβο μάχης για την ασυλία, ενώ ένα άτομο θα ρίξει «μπουρλότο», έστω και χωρίς να το καταλαβαίνει…

Αρχικά, Μπλε και Κόκκινοι αγωνίζονται με το μαχαίρι στο στόμα, καθώς όλα αρχίσουν να μπαίνουν στη τελική ευθεία και για λίγα 24ωρα ένα άτομο θα πρέπει να αποχωρήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται σε ψυχαγωγικές εκπομπές, φέρεται σήμερα να κερδίζουν οι Μπλε, ενώ η Σοφιάννα ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, φέρεται να βγάζει στο τάκο την Στέλλα Ανδρεάδου.

Παρόλα αυτά, η ένταση μεταφέρεται στη καλύβα και το βράδυ στο συμβούλιο του νησιού, αφού σύσσωμη η Μπλε ομάδα έχει αγανακτήσει με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Ο Τάκης ξεσπάει σε κλάματα και ζητάει από τον συμπαίκτη του να σταματήσει, με τον Κωνσταντίνο να κατηγορεί ως ζηλιάρηδες τους παίκτες όλης της ομάδας.

Βέβαια, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς αναμένεται μια κρίσιμη αποχώρηση και με τον κλοιό να στενεύει, μερικές φιλίες ή συμμαχίες ενδέχεται να αλλάξουν…