Τις φήμες επιβεβαίωσε ο συγγραφέας του «Σασμού» πως η σειρά θα έχει και δεύτερο κύκλο. Μάλιστα, ο Σπύρος Πετρουλάκης υποσχέθηκε πως η δεύτερη σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερη. Ο συγγραφέας έγραψε ένα νέο βιβλίο και το παρουσίασε ενώ το παρών στην παρουσίασή του έδωσαν οι φίλοι και οι συνεργάτες από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha.

Ο Σπύρος Πετρουλάκης, σε ερώτηση για το τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια του Σασμού αποκάλυψε: «Στον Σασμό έχουμε να δούμε πάρα πολλά εφόσον θα τελειώσουμε στα 170 επεισόδια και προφανώς, έχουμε άλλα 170. Οπότε, η ιστορία μας θα αρχίσει να ξετυλίγει ένα νέο πλέγμα». Και πρόσθεσε: «Θα δούμε νέους ήρωες, που θα πλαισιώνουν τους παλιούς, νέες ιστορίες που θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται δεξιά κι αριστερά. Πιστεύω ότι η δεύτερη σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερη».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν περίμενε να έχει ο «Σασμός» αυτή την απήχηση που είχε καθώς έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, ο Σπύρος Πετρουλάκης είπε: «Το περίμενα τη στιγμή που είδα τους ηθοποιούς να φτάνουν έναν προς έναν».