Το νέο επεισόδιο του Survivor κρύβει πολύ ένταση, αφού όλοι οι παίκτες θα θελήσουν δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ο καθένας όμως για διαφορετικό λόγο. Ταυτόχρονα, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την αποχώρηση.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Κόκκινοι και Μπλε θα μπουν στο στίβο μάχης με στόχο το έπαθλο επικοινωνίας. Οι Κόκκινοι θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο σερί της, ενώ οι Μπλε ψάχνουν «φως στο τούνελ» και θέλουν να μιλήσουν με τους αγαπημένους τους. Ειδικά ο Τάκης Γκαραγκούνιας, μετά την απώλεια του πατέρα του, με τον ίδιο να «λυγίζει» από την τραγική είδηση. Με βάση αναφορές από ψυχαγωγικές εκπομπές λοιπόν, φέρεται οι Μπλε να κερδίζουν σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας.

Στη συνέχεια, το ενδιαφέρον στρέφεται στην αναμενόμενη αποχώρηση, με Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, Βρισηίδα και Ευρυδίκη να βρίσκονται στο τάκο. Αντιδράσεις στα social media και μερικές ανεπιβεβαίωτες διαρροές σε εκπομπές, δείχνουν ότι θα δοθεί μάχη ψήφος με ψήφο, ανάμεσα σε Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και Ευρυδίκη.

Ο πρώτος μέχρι στιγμής, μπορεί να έχει φέρει τα πάνω κάτω με την αγωνιστική του εμφάνιση, ιδιαίτερα στο Twitter, όμως η Ευρυδίκη φαίνεται να είναι πεσμένη. Μέχρι στιγμής, δεν έχει κλειδώσει η αποχώρηση, όμως φέρεται ότι ένας από τους δύο παίκτες θα φτιάξει βαλίτσες, με την Βρισηίδα να μην έχει λόγο ανησυχίας.