Ένας μικρός χαμός προκλήθηκε στο Φως στο Τούνελ, όταν η Αγγελική Νικολούλη σοκαρίστηκε από ένα μήνυμα στο Twitter, κατά το οποίο η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, έγραψε «Νικολούλη, ψόφα!».

«Εμφανίζεται μία και λέει ότι είναι η αδελφή. Η αδελφή της Ρούλας, η Δήμητρα, και τι λέει: “Νικολούλη ψόφα”; Τώρα τι να πω… “Ό,τι και να ψάχνεις εκεί στο Τούνελ, δεν θα βρείτε τίποτα. Νικολούλη ψόφα”. Αυτό δείχνει και το επίπεδό σου, αγάπη μου, τι άλλο να πω; Τι να σχολιάσω τώρα, εντάξει. Τρία παιδάκια χάσατε και αντί να ψάχνετε και εσείς την αιτία, όταν είπαμε ότι κάτι βρέθηκε και το ένα παιδί “μιλάει”. Για βρείτε μου αυτά τα μηνύματα της αδελφής. Το παιδάκι “μιλούσε” μέσα από τον τάφο του και είχαμε σοκαριστεί εμείς που το ακούγαμε», σχολίασε η δημοσιογράφος και πρόσθεσε:

«Ήταν άγριο εκείνη την ώρα και εκείνη την ώρα μάθαμε ουσιαστικά ότι το παιδάκι είχε δολοφονηθεί. Προσπαθούσα να κρατηθώ, να πνίξω την οργή για να μην καταλάβουν κάτι οι τηλεθεατές και βγαίνει τώρα η θεία και απευθύνεται στα παιδιά με μήνυμα; Βρε παιδιά, λίγη λογική! Ένα απλό μυαλό, λίγο, τι είναι αυτό το πράγμα; Πώς εκδηλώνεστε έτσι;».

Στη συνέχεια, κι αφού το μήνυμα είχε διαγραφεί, η Δήμητρα Πισπιρίγκου παρενέβη τηλεφωνικά στο «Φως στο Τούνελ», μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη και υποστήριξε πως δεν έκανε εκείνη την εν λόγω διαδικτυακή ανάρτηση, αλλά δεν θέλησε να μιλήσει στον «αέρα» της εκπομπής.