Στρατηγική φαίνεται πως ακολουθεί ο Δημήτρης Ταϊρίδης στο MasterChef. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι συμπαίκτες του. Στο επεισόδιο του MasterChef το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (23/02), η Φανή Ζιώγα ανέφερε στην κάμερα της παραγωγής πως υπάρχουν εντάσεις στο σπίτι και όλες ξεκινάνε από τον Δημήτρη.

Συγκεκριμένα η Φανή Ζιώγα τόνισε πως ο Δημήτρης την έπιασε και την ενημέρωσε πως η Βασιλική Δροσάτου τον έπιασε και της έλεγε διάφορα λόγια για εκείνη. Η Φανή ενημέρωσε την Βασιλική η οποία μόλις τα έμαθε του ζήτησε εξηγήσεις χωρίς ο ίδιος να παραδέχεται κάτι.

Μπροστά στην συζήτηση φαίνεται πως ήταν κι ο Βασίλης Μπόλλος ο οποίος έγινε έξαλλος με τον Δημήτρη Ταϊρίδη. «Τον ρωτάς για αυτό που λέει και λέει ψέματα. Δεν είπα εγώ αυτό. Σε κοροϊδεύει μπροστά στη μάπα σου. Μα του λέει η Φανή ότι μου είπες για τη Βασιλική, τον Βασίλη και τον Γρηγόρη και σου απαντά ότι ψεύδεσαι. Δηλαδή σε βγάζει μ…α και χαζό» είπε στην κάμερα του MasterChef.

Όμως, ούτε ο Δημήτρης Ταϊρίδης φαίνεται πως πέρασε καλό βράδυ στο σπίτι του MasterChef. Σε δηλώσεις στην κάμερα του MasterChef ο Δημήτρης Ταϊρίδης ανέφερε ότι: «Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχει γίνει. Χθες ήμουν με νευρικό κλονισμό και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήρθε η Βασιλική και μου είπε θα σου γ…ω ότι έχεις και δεν έχεις. Ξέρεις ποιος τα έχει κάνει όλα αυτά; Η μικρή. Είναι επικίνδυνος άνθρωπος».

Έφερε τα πάνω – κάτω ο Δημήτρης Ταΐρίδης

Στο τεστ δημιουργικότητας κέρδισε ο Δημήτρης και έτσι είχε στα χέρια του τα πλεονεκτήματα της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας.

Ο Δημήτρης φάνηκε αποφασισμένος να «ανακατέψει την τράπουλα» και να πάρει δραστικά μέτρα, που, κατά τη γνώμη του, θα ενισχύσουν την μπλε ομάδα. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, λίγο πριν τη δοκιμασία τον ενημέρωσε πως είχε δύο πλεονεκτήματα που μπορούσε να χρησιμοποιήσει. Το πρώτο να ανταλλάξει κάποιον παίκτη από την ομάδα με κάποιον της κόκκινης ομάδας και το δεύτερο να αλλάξει έναν από τους αρχηγούς των δύο ομάδων.

Ο Δημήτρης αποφάσισε να αλλάξει την αρχηγία της μπλε ομάδας, της οποίας είναι μέλος, θέλοντας να γίνει ο ίδιος αρχηγός, στέλνοντας ταυτόχρονα τη Φανή, τη μέχρι σήμερα αρχηγό της ομάδας του, στους «Κόκκινους» και να την ανταλλάξει με τον Γιάννο. Οι αποφάσεις του έφεραν τα πάνω – κάτω και προκάλεσαν αντιδράσεις.