Την πρώτη του νύχτα στην καλύβα των Διασήμων του Survivor πέρασε ο Σάκης Αρσενίου και όπως φάνηκε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (14/02) κάθε άλλο παρά… αθόρυβη ήταν.

Ο Σάκης Αρσενίου είχε προειδοποιήσει τους συμπαίκτες και συγκατοίκους του πως εάν είναι κουρασμένος υπάρχει το ενδεχόμενο να ροχαλίσει και να τον σκουντήσουν για να σταματήσει ώστε να μην τους ενοχλεί. Είχε υπολογίσει όμως χωρίς τους υπόλοιπους συμπαίκτες οι οποίοι φαίνεται πως δεν πάνε πίσω από ροχαλητό.

«Πρώτη μέρα και πρώτη νύχτα στο Survivor. Να πω ότι δεν ήξερα πού θα έρθω, θα πω ψέματα. Άκουγα διάφορα να έρχονται, να ανεβοκατεβαίνουν. Δεν ξέρω τι ήταν. Ποντίκια μου είπαν. Κουκουλώθηκα. Η αλήθεια είναι ότι έχει πάρα πολύ υγρασία εδώ στον Άγιο Δομίνικο, τρυπούσε κόκαλα. Είμαι ευδιάθετος άνθρωπος. Μου αρέσει να φτιάχνω τη διάθεση και να κάνω χιούμορ. Είπα στα παιδιά πως σε περίπτωση που είμαι κουρασμένος, ροχαλίζω και να με σκουντήσουν. Γελούσανε. Το τι γινότανε στις 5 το πρωί, στην καλύβα, πέρα από μένα… Θα τους πάρω όλους στην ορχήστρα. Φιλαρμονική Αγίου Δομίνικου!» είπε αρχικά ο Σάκης Αρσενίου στην κάμερα του Survivor.

«Νομίζω ότι ο Τάκης έδωσε πολλά γκάζια χθες το βράδυ. Ανέβαινε τον Μπράλο με τον οδοντωτό με το ροχαλητό του. Ο Άρης που έλεγε ότι δεν ροχαλίζει, ροχάλιζε. Η Ναυσικά έκανε κάποια στιγμή κάτι περίεργα. Όλα καλά» τόνισε χαμογελαστός ο τραγουδιστής.