Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις ο Αλέξης Παππάς ο οποίος ρωτήθηκε για την εκλεκτή της καρδιάς του, Αθηνά New York την ίδια ώρα που οι φήμες πως έχουν χωρίσει, έχουν φουντώσει για τα καλά, αλλά και το φετινό κύκλο του Survivor.

«Έχουμε επικοινωνία, εννοείται. Εγώ ξέρω κάτι από την εμπειρία μου. Όσο περισσότερο θέλεις κάτι, τόσο καταφέρνεις να μικρύνεις τις αποστάσεις. Αυτός ήταν και ο λόγος που ήταν η επιλογή μου στο Bachelor. Γιατί πιστεύω ότι αυτές οι αποστάσεις να μικρύνουν και να καταφέρουμε να μην υπάρχουν εμπόδια» ανέφερε αρχικά ο Bachelor για την απόφαση του να επιλέξει την Αθηνά στον τελικό του reality.

«Δεν έχω πάει στη Νέα Υόρκη να τη δω. Η Αθηνά είναι μεταξύ Νέας Υόρκης και Λος Άντζελες. Τα σχέδια της είναι πάρα πολλά και αφορούν τον επαγγελματισμό της» είπε στην συνέχεια ο Αλέξης Παππάς και πρόσθεσε ότι η επικοινωνία τους είναι μέσα από τα social media: «Το κινητό βοηθάει πάρα πολύ να έχουμε μια κανονική επικοινωνία».

Αλέξης Παππάς: Ο κύριος Ατζούν είναι ένας πολύ έξυπνος επιχειρηματίας, κάνουν τα πάντα για να ανεβάσουν τα νούμερα του Survivor

Ο Αλέξης Παππάς συμμετείχε στον περσινό κύκλο του Survivor. Παρακολουθεί όμως τον φετινό κύκλο; «Με ρωτάνε για τον καινούριο Παππά, μου είπαν ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα με μιμηθεί. Το ορίτζιναλ είναι πάντα ορίτζιναλ, όσες προσπάθειες και να γίνουν για να πετύχει κάποιος κάτι κοντά στο ορίτζιναλ πάντα θα είναι μια απομίμηση» είπε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Ο κύριος Ατζούν είναι ένας πολύ έξυπνος επιχειρηματίας, κάνουν τα πάντα για να ανεβάσουν τα νούμερα που πέρσι ήταν διπλάσια και εννοείται ότι η πίτα έχει μοιραστεί αλλά το Survivor έπρεπε να έχει μεγαλύτερο κομμάτι».