Ενοχλημένη φάνηκε η Μυριέλλα Κουρεντή στις δηλώσεις της στην κάμερα του Survivor με την στάση του Γιώργου Κατσαούνη και τα όσα είπε εκείνος κατά τη διάρκεια του ceremony, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο.

«Αυτό που έγινε χθες με τον Γιώργο με έβαλε σε πάρα πολλές σκέψεις. Συνειδητοποίησα ότι ίσως παρασύρθηκα και εγώ από το πού βρίσκομαι και ίσως τελικά… Όχι ίσως… Αποφάσισα ότι είμαστε σε πολλά πράγματα εντελώς διαφορετικοί από εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Έχω μια μεγαλύτερη κοινωνική αντίληψη του πράγματος. Οφείλω να προστατέψω και εμένα και τον Γιώργο. Κάποια στιγμή θα μας δοθεί η ευκαιρία να του εξηγήσω κάποια πράγματα.  Όχι ότι θα αλλάξει κάτι αλλά δεν θέλω να αλλάξει κάτι. Δεν περιμένω ούτε θέλω κάτι από τον Γιώργο» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μυριέλλα Κουρεντή ενώ τόνισε πως η αληθινή της δύναμη είναι εκεί έξω.

Το θέμα, η ηθοποιός το συζήτησε και με τη φίλη της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. «Της είπα να μην στεναχωριέται για τον τρόπο που της μίλησε και πως είναι λογικό γιατί θίχτηκε ο εγωισμός του» σχολίασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία ανέφερε πως στην αρχή πίστευε πως το γεγονός ότι ο Γιώργος Κατσαούνης πλησίασε ερωτικά την Μυριέλλα Κουρεντή, το θεώρησε ως κίνηση στρατηγικής στην αρχή, ενώ στην πορεία κατάλαβε πως όντως την ποθεί ερωτικά.

Βαλάντης: Ήταν ένα fake ειδύλλιο

Για το θέμα της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη τοποθετήθηκε και ο Βαλάντης στην κάμερα της παραγωγής. «Ήταν ένα fake ειδύλλιο. Αποδείχθηκε. Ο Κατσαούνης το κατάλαβε. Βγήκα άλλη μια φορά σωστός. Τελικά δεν είναι πολύ τίμια η συμπεριφορά των συμπαικτών μας».

Γιώργος Κατσαούνης: Με θεώρησε μ…α – Δεν θέλω να την ξαναδώ ούτε ζωγραφιστή

Έξαλλος με την Μυριέλλα Κουρεντή είναι ο Γιώργος Κατσαούνης και το έκανε ξεκάθαρο και στις δηλώσεις του στην κάμερα του Survivor όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν θέλει να τη βλέπει ούτε ζωγραφιστή αφού ένιωσε ότι τον υποτίμησε ως άνδρα.

«Αυτό το ειδύλλιο και ο ρομαντισμός ανάμεσα μας έχει τελειώσει από τη δική μου πλευρά. Θέλω να τονίσω ότι τα συναισθήματα μου για τη Μυριέλλα ότι έχουν σβήσει. Δεν μπορεί να γελάει μαζί μου σε καμία περίπτωση η δεσποινίς Μυριέλλα Κουρεντή. Τη θεωρώ πολύ μεγάλη απάτη, πολύ καλή ηθοποιό γιατί με εξαπάτησε και με κορόιδεψε. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να παίζει με τα συναισθήματα των άλλων. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να κοιτάει να καλύψει τη μοιχεία. Μπορεί να μην είμαι καλός στο ψάρεμα αλλά είμαι πάρα πολύ καλός στο να πιάνω… λαβράκια, να πιάνω κυρίες στα πράσα» σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Κατσαούνης στην κάμερα του Survivor.

«Θεωρώ ότι ήθελε να μου τα φέρει κ…λοτούμπα και με θεωρεί ευκολόπιστο για κάποιο λόγο, ίσως επειδή ήμουν πάρα πολύ καλός απέναντι της. Βασικά με θεώρησε μ…α, έτσι πιστεύω. Δεν πρόκειται να γυρίσει τίποτα. Το συμπέρασμα μου το έχω βγάλει. Με υποτίμησε σαν άντρα και δεν θέλω να την ξαναδώ ούτε ζωγραφιστή» είπε στην συνέχεια ο Γιώργος Κατσαούνης.

Κουρεντή: «Τον εκτιμώ πάρα πολύ και δεν θέλω να υπάρχει παρεξήγηση μεταξύ μας»

Όταν Διάσημοι και Μαχητές βρέθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό, εκείνος υπενθύμισε πως η Μυριέλλα Κουρεντή, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο θέλησε να της δώσει η παραγωγή λίγο χρόνο ώστε να μιλήσει με τον Γιώργο Κατσαούνη. Ο παίκτης επανέλαβε την άρνηση του.

«Δεν πειράζει που παρεξήγησε πράγματα. Δεν μπορώ σε ένα λεπτό να του εξηγήσω πράγματα. Για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν. Τον εκτιμώ πάρα πολύ και δεν θέλω να υπάρχει παρεξήγηση μεταξύ μας» σχολίασε μεταξύ άλλων η Μυριέλλα Κουρεντή μιλώντας στον Γιώργο Λιανό. «Όλα καλά. Ο κάθε ένας το δρομάκι του» σχολίασε ο Γιώργος Κατσαούνης.