Άδοξο τέλος φαίνεται πως γράφτηκε στο φλερτ της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη στο Survivor και αυτό ξεκίνησε έπειτα από το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν οι Διάσημοι. Ο Γιώργος Κατσαούνης άκουσε τη Μυριέλλα Κουρεντή να μιλάει για τον John Lygno και μετά το τέλος του αγωνίσματος, μπροστά σε όλους δήλωσε πως πλέον πρέπει να μπει τέλος στο «ειδύλλιο» με την ηθοποιό.

Στο αυριανό επεισόδιο του Survivor, όπως μαρτυρά το trailer, η Μυριέλλα Κουρεντή φαίνεται σκεπτική και αποφασίζει να «τελειώσει» τον Κατσαούνη.  

«Αποφάσισα ότι είμαστε σε πολλά πράγματα εντελώς διαφορετικοί από εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Ουσιαστικά συνειδητοποίησα χθες, στο έπαθλο επικοινωνίας και ότι η αληθινή μου δύναμη είναι εκεί έξω» λέει η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor.

 Η ηθοποιός, στο trailer του αυριανού επεισοδίου του Survivor ακούγεται να μιλάει με τους συμπαίκτες της και να τους τονίζει πως δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζει «κάτι» που ούτως ή άλλως δεν υπάρχει και είναι πλατωνικό.

«Δεν περίμενα να το κάνει αυτό η Μυριέλλα σε καμία περίπτωση γιατί με εξαπάτησε και με κορόιδεψε» ακούγεται να λέει ο Γιώργος Κατσαούνης ενοχλημένος από την συμπεριφορά της Μυριέλλας Κουρεντή.

Η ένταση ανάμεσα στους δυο παίκτες όμως δεν τελειώνει με μερικές δηλώσεις μπροστά στις κάμερες αφού φαίνεται από το trailer ότι τη μεταφέρουν και μπροστά στον Γιώργο Λιανό.

Οι παίκτες θα μεταφερθούν στο χώρο του συμβουλίου για να μάθουν ποιος παίκτης θα αποχωρήσει. Από εκεί όμως λείπει ένας, ο Βαλάντης, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, περιμένει στα καταλύματα να μάθει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού και αν τελικά είναι αυτός που αποχωρεί από τo Survivor.

Δείτε το trailer: