Καλεσμένος του Κωστή Μαραβέγια στη μουσική εκπομπή «Δυνατά» στην ΕΡΤ βρέθηκε το βάδυ της Παρασκευής (07/01) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Είναι ταλαντούχος. Έχει χιούμορ και πιστό κοινό που τον παρακολουθεί. Είναι τηλεοπτικός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός. Κάποιος μάλλον του είπε ότι μπορεί να είναι και τραγουδιστής. Και το πίστεψε.

Με το αποτέλεσμα αυτής της πεποίθησης ήρθε αντιμέτωπος ο Κωστής Μαραβέγιας, υποδεχόμενος στο πλατό τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και τελικά πέρασε με μεγάλη επιτυχία όλα τα τεστ, δίνοντας ένα ρεσιτάλ πάθους και αυτοπεποίθησης στις ερμηνείες του.

Στη συνέχεια, έδωσε όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις για την αγάπη του στο τραγούδι, ενώ μέρος της συζήτησης μονοπώλησε ο αγαπημένος σκύλος του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο Κούπερ.

Αλλά φυσικά και τα περί τηλεόρασης δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την κουβέντα και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή «Δυνατά» έθιξε αρκετά από τα αδύναμα σημεία της.

Παρατήρησε όμως πως το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει προσπάθειες για να μπει και πάλι στον «σωστό δρόμο», να υπηρετήσει αυτό που αρχικά είχε κληθεί ως μέσο.

«Έχουμε καταντήσει να είναι αυτοαναφορική η τηλεόραση. Να ξεκινάει η φάση από τον πομπό και να σταματά στο μέσο. Να νομίζουμε πως ό,τι κάνουμε τελειώνει στην κάμερα. Όχι, υπάρχουν άνθρωποι πίσω από τις κάμερες, είναι άνθρωποι, αυτοί για τους οποίους κάνουμε ό,τι κάνουμε. Ο ρόλος μας αρχικά ήταν να τους εκπαιδεύσουμε, να τους ενημερώσουμε, να τους ψυχαγωγήσουμε. Έχει ξεχαστεί αυτό και η τηλεόραση κάνει ό,τι κάνει για τον εαυτό της σαν να θέλει να κολακευθεί. Ακκίζεται ο παρουσιαστής και οι ομάδες που είναι μπροστά. Τώρα φέτος ξελεγράρει αυτό και αρχίζουμε με τις πολλές εκπομπές και σκεφτόμαστε τον άνθρωπο που έχουμε απέναντι» τόνισε.

Η συζήτηση στη συνέχεια πήρε μια μάλλον αναπάντεχη τροπή. Ο δημοφιλής παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο που παίζει η φιλία στην ζωή του και με αφορμή αυτό παρακολούθησε ένα βίντεο στο οποίο αγαπημένα του πρόσωπα μιλούσαν για εκείνον. Ανάμεσα τους και οι ραδιοφωνικοί του συνοδοιπόροι, ο Σταμάτης Ντιν Νταν και η Ιωάννα Λαϊου οι οποίοι και προχώρησαν απρόσμενα σε μια δήλωση που… μάλλον δεν περίμενε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!

«Η δεύτερη είδηση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που πραγματικά δεν θα την πιστέψει κανείς αλλά θα ταράξει τα blogs στην Ελλάδα και ίσως και στο εξωτερικό είναι ότι… ο Ουγγαρέζος έχει να κάνει σεξ δυόμισι χρόνια! Τα τελευταία δυόμισι χρόνια» τόνισε με χιούμορ ο Σταμάτης Ντιν Νταν με τον παρουσιαστή στο πλατό να κρύβει με χαμόγελο το πρόσωπο του.

Όταν τελείωσε το βίντεο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν διέψευσε τον φίλο του. Ίσα – ίσα, μάλλον, τον επιβεβαίωσε τονίζοντας πως «ερωτικά προφανώς, από ότι είπε και ο Σταμάτης, δεν τα έχω ίσως σκαρώσει καλά» πρόδωσε με χαμόμεγελο.