Ο Ιωάννης, ο νοσηλευτής από την Καλαμάτα εμφανίστηκε στο πλατό του Deal και έκανε τους τηλεθεατές να καρδιοχτυπήσουν αλλά και τον τραπεζίτη να αγανακτήσει. Ο παίκτης έκανε την… συμφωνία της ζωής του και κέρδισε 60.000 ευρώ το απόγευμα της Δευτέρας (14/12). Ο ίδιος μην πιστεύοντας πως τα κατάφερε ξέσπασε σε δάκρυα συμπαρασύροντας και όσους βρισκόντουσαν στο πλατό.

Το πρωί της Τρίτης, ο Ιωάννης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» και μίλησε για την εμπειρία της συμμετοχής του στο Deal που τον έκανε πλουσιότερο κατά 60.000 ευρώ.

«Έχω μια πίστη εσωτερική στον εαυτό μου αλλά το παιχνίδι ήταν κάτι πολύ αναπάντεχο. Ήρθε σε μια στιγμή δύσκολη της ζωής μου. Είχα ανάγκη οικονομική. Πήγα και ήταν όλο το περιβάλλον, και η παραγωγή και οι συμπαίκτες μου, και ο Χρήστος Φερεντίνος… Ένιωθα ότι όλοι ήθελαν να κερδίσω» ανέφερε αρχικά ο Ιωάννης.

«Παντρεύτηκα σε πολύ μικρή ηλικία. Ήθελα να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Όταν δεν έχεις και τους οικονομικούς πόρους να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καθημερινές ανάγκες, είναι δύσκολο. Τόσο εγώ, όσο και η γυναίκα μου η Σοφία, έχουμε τόση αγάπη ο ένας για τον άλλον που κάθε τι το αντιμετωπίζαμε με αισιοδοξία» πρόσθεσε στην συνέχεια ο νοσηλευτής που τρέλανε τον τραπεζίτη.

Ο Ιωάννης εξομολογήθηκε πως ήρθε στην Αθήνα σε πολύ μικρή ηλικία, μόλις 12 χρόνων, κατάφερε να τελειώσει το σχολείο και στην συνέχεια να γίνει νοσηλευτής.

Ο Ιωάννης έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο χθεσινό «Deal» και οδήγησε τον τραπεζίτη στη χρεωκοπία.

Κατάφερε να κρατήσει τα δύο μεγάλα ποσά μέχρι το τέλος του παιχνιδιού κι έγινε ο τρίτος παίκτης που κέρδισε τα 60.000€.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα την πορεία του Ιωάννη και το «Deal» τερμάτισε πρώτο στους πίνακες τηλεθέασης με 22,7% στο σύνολο του πληθυσμού, ποσοστό που αποτελεί το καλύτερο μερίδιο της σεζόν και 22,4% στο δυναμικό κοινό. Αλλά και στους άντρες ηλικίας 25-44 ετών σημείωσε το καλύτερο μερίδιο της σεζόν με 30,6%. 1.352.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω για ένα λεπτό στο παιχνίδι.