Στον στόχο της αποφάσισε να εστιάσει η Κυβέλη και πλέον είναι πιο γλυκιά με τους συμπαίκτες της, και ας τους είχε περάσει όλους από… κόσκινο από την αρχή του GNTM 4. Η νεαρή παίκτρια, κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής τόνισε πως μέσα της έχει μαλακώσει με τους συμπαίκτες της.

«Αντάλλαξα μια πολύ γλυκιά καλημέρα με τον Κωνσταντίνο. Γενικά τα παιδιά είναι αρκετά ευγενικά μαζί μου, οπότε δεν πρέπει κι εγώ να είμαι ευγενική; Μέσα μου έχω μαλακώσει με τα παιδιά, όπως είχα μαλακώσει και με το Quadrifoglio, μετά το σκηνικό που είχε γίνει. Δεν επιλέγω πλέον να κρατώ κακία και συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν έχει να προσφέρει καλό στον χαρακτήρα μου, ίσα ίσα μου κάνει κακό. Οπότε κοιμάμαι πιο ήσυχη τα βράδια, όταν τους αγαπώ όλους. Μπορεί να μην τα αγαπώ τόσο εδώ μέσα αλλά σίγουρα δεν τα μισώ» ανέφερε αρχικά η Κυβέλη.

Στην συνέχεια η παίκτρια πρόσθεσε πως: «Δεν έχει προσπαθήσει κάποιος να με προσεγγίσει και να καθίσει μαζί μου. Μόνο η Ειρήνη και χθες το βράδυ άρχισε να μου λέει ποιος θα είναι τελικό, ότι μάλλον θα φύγει ο Κωνσταντίνος και για αυτό του λένε τώρα καλά σχόλια κι ότι έχει φοβηθεί το μάτι της την Όλγα για τον τελικό».