Άλλο ένα live του Big Brother στο κανάλι ΣΚΑΪ ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (19/11) και ένας παίκτης αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Η αποχώρηση του Κωστή Στυλιανάκη την προηγούμενη εβδομάδα έφερε μεγάλη αναστάτωση στο σπίτι. Οι περισσότεροι συγκάτοικοι ξαφνιάστηκαν, ενώ υπήρξαν ορισμένοι που ανακουφίστηκαν από αυτή την εξέλιξη. Μία εβδομάδα μετά, το κλίμα στο σπίτι παρέμεινε τεταμένο με τους περισσότερους συγκατοίκους να βρίσκονται στη θέση του υποψηφίου, κανείς δεν μπορούσε να νιώθει σίγουρος για την παραμονή του στο σπίτι.

Η Ευδοκία, η Μαρία, η Άννα, η Μαίρη και ο Νάσος ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση και το άγχος τους είχε κυριεύσει όσο κι αν προσπαθούσαν να το κρύψουν.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μαζί με την Ναταλί Κάκκαβα είχαν καλεσμένους που ξέρουν να… επιβιώνουν.

Μάλιστα, οι δυο από τους τρεις είναι πρώην παίκτες Survivor, οι οποίοι έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς ήταν ο Χάρης Γιακουμάτος και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, αλλά και ο δημοσιογράφος του Love It, Κωνσταντίνος Αρτσίτα.

Η Ναταλί, μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει τα προξενιά της καθώς είπε στον Νάσο, καθώς τον είδε να ενθουσιάζεται με την παρουσία της παίκτριας στο πλατό ότι έμαθε πως η Καρολίνα είναι… ελεύθερη. Ωστόσο ο Νάσος, ο οποίος ήταν και υποψήφιος προς αποχώρηση ανέφερε πως εκείνη μπορεί να είναι αλλά αυτός όπως φαίνεται όχι.

Το παιχνίδι της αλήθειας συνεχίστηκε στο 12ο live με έναν… ερωτευμένο νέο. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Παναγιώτη Πέτσα, ο οποίος δήλωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός σε μεγάλη σειρά στο εξωτερικό.

Τελικά η αλήθεια έχει ένα ή πολλά πρόσωπα;

Παράλληλα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση έγιναν και αποδέκτες των πιο τρυφερών μηνυμάτων από τους δικούς τους ανθρώπους.

Μεταξύ άλλων, η Άννα Ελευθερίου βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να μιλήσει με τους παρουσιαστές καθώς αυτή την εβδομάδα ήταν υποψήφια προς αποχώρηση.

Ωστόσο, μια απρόσμενη έκπληξη την περίμενε αφού την τάραξε κανονικότατα κάτι που δεν το περίμεναν οι υπόλοιποι αφού της ανέφεραν χαρακτηριστικά πως μόνο ήθελαν να την χαλαρώσουν.

Έτσι, η Άννα Ελευθερίου φάνηκε να μην μπορεί να συγκρατήσει τα συναισθήματά της μόλις αντίκρισε στην οθόνη πως η έκπληξη ήταν η μητέρα της, αλλά και η φίλη της οι οποίες θέλησαν να της στείλουν θετικά σχόλια.

Για αυτήν την εβδομάδα υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν αρχικά ο Παναγιώτης Πέτσας, η Μαίρη Βαρσάμη, η Μαρία Αλεξόγλου, ο Νάσος Ντάλλης κι η Άννα Ελευθερίου. Ωστόσο, η Ανχελίτα ήταν αυτή που κέρδισε στην δοκιμασία του βέτο κι έσωσε τον Παναγιώτη από την διαδικασία, με αποτέλεσμα να πάρει την θέση του στους υποψήφιους προς αποχώρηση, η Ευδοκία Τσαγκλή.

Οι πέντε υποψήφιοι διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού αλλά, όπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Νάσος.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπήρξαν ούτε κλάματα ούτε πολλά – πολλά. Οι μόνοι που έσκυψαν το κεφάλι ήταν οι… φίλοι του Παναγιώτης Πέτσας και Ανχελίτα. Ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα και αποχώρησε από το σπίτι με συνοπτικές διαδικασίες!

Το μόνο που ψέλισε μέσα από τα δόντια ήταν: «Ευχαριστώ τον όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα. Ειλικρινά να τους έχει ο Θεός όλους καλά» είπε και έριξε ένα ειρωνικό… γελάκι, καθώς ο υπέρμαχος της αλήθειας και της δικαιοσύνης όπως πολλάκις αναφερόταν για τον εαυτό του όχι μόνο δεν ανέμενε αυτή την εξέλιξη, αλλά την παραμονή της αποχώρησης έκανε και σχέδια για τη σειρά με την οποία θα έβγαζε από το παιχνίδι κάποιες παίκτριες και συγκεκριμένα τη Μαρία, τη Μαίρη και την Ευδοκία.