Ο Μιχάλης Ρέππας άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την επιτυχία των «συμπέθερων», τις συγκρούσεις με τον Θανάση Παπαθανασίου και για τον λόγο που είχαν αποφασίσει να μην προβάλλονται οι σειρές σε επαναλήψεις.

«Τη ζωή μας ο Θανάσης και εγώ δεν την προγραμματίζουμε. Πάντοτε πηγαίναμε όπως το έφερνε το πράγμα», δήλωσε για το συνεργάτη του.

«Έλεγα στο Θανάση Παπαθανασίου πάντα ότι «Οι συμπέθεροι από τα Τίρανα» δεν είναι θέατρο, αλλά σήριαλ. Ότι συνέβη στο θεατρικό, το ίδιο συμβαίνει και στην τηλεοπτική μεταφορά μόνο που τώρα εντάσσονται τεράστια πακέτα κωμικής δράσης», ανέφερε για την επιτυχημένη θεατρική παράσταση που μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη από τη συχνότητα του MEGA.

«Πριν 14 χρονιά η αφομοίωση των Αλβανών στην Ελλάδα ήταν κάτι πρόσφατο. Πλέον οι Αλβανοί είναι μέσα στη ζωή μας. Tο έργο αυτό καταγραφεί τα εθνικά μας ελαττώματα και την ελληνική νοοτροπία. Τα ελαττώματα της ελληνικής νοοτροπίας δεν μειώνονται, δόξα τω θεό για εμάς τους ανθρώπους του χιούμορ», τόνισε για το θέμα που διαπραγματεύεται η σειρά.

«Οι «Τρεις Χάριτες» ήταν η αρχή μας. Ότι είμαστε δημιουργήθηκε μέσα από αυτό το σήριαλ. Το «Δις εξαμαρτείν» είναι μια ιστορία αγάπης και είναι μια εξαιρετικά αγαπημένη ανάμνηση», σημείωσε για τις πρώτες και μεγάλες του επιτυχίες στο μεγάλο κανάλι.

«Είχαμε επιλέξει να μην προβάλλονται οι σειρές μας γιατί θεωρούσαμε ότι φθειρόμασταν χωρίς κέρδος. Δεν είμαι σίγουρος αν κάναμε καλά. Με τον Θανάση δεν έχουμε πολλές καλλιτεχνικές διαφωνίες. Οι χαρακτήρες μας δεν ταιριάζουν και τσακωνόμαστε», είπε για το συγγραφικό του δίδυμο.

Και συνέχισε «με τον Θανάση δεν τσακωνόμαστε ποτέ την ώρα του γυρίσματος. συνήθως μαλώνουμε την ώρα του γραψίματος».

«Είχαμε ακούσει για κάποιους ότι μπορεί για παράδειγμα να είναι «γυναικάδες», όμως αυτά που καταγγέλλονται είναι σοβαρά αδικήματα. Δεν έχω απομακρύνει ηθοποιό από θίασο μου, έχω σκεφτεί όμως να το κάνω. Δεν είμαι συγκρουσιακός άνθρωπος. Έχω μετανιώσει μια-δυο φορές που δεν απομάκρυνα κάποιον από τον θίασο», δήλωσε για το ελληνικό #metoo

«Δεν έχω χρυσοπληρωθεί από την τηλεόραση. Έχω απλώς πληρωθεί καλά. Η τηλεόραση με έμαθε πάρα πολλά πράγματα. Μίλησα για τα οικονομικά μου προβλήματα μια περίοδο που όλοι οι Έλληνες αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες», είπε για τις οικονομικές του απολαβές και τις δυσκολίες που βίωσε.

Ο ίδιος είναι πολύ ευχαριστημένος για το νέο του έργο «είμαι πολύ υπερήφανος για το έργο «καινούργιο παιδί». Είναι η ιστορία της γενιάς μου. Γράφτηκε πολύ γρήγορα και αυθόρμητα»,

«Στους «Συμπέθερους» υπάρχουν πολλές φορές που από τα γέλια δεν μπορούμε να γυρίσουμε σκηνή», κατέληξε ο Μιχάλης Ρέππας για το πολύ καλό και φιλικό κλίμα που υπάρχει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.