Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 17 Μαρτίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD, την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, στην οποία καλεσμένοι θα είναι ο βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ, Βασίλης Κουρνέτας και ο εκ των πρωταγωνιστών της νέας συμπαραγωγής της Nova, «Amore Mio», Φάνης Μουρατίδης.

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ θα μιλήσει στον Παντελή Λώλη, για τη κατάκτηση του Κυπέλλου από το Δικέφαλο του Βορρά κόντρα στον Ολυμπιακό στο Final Four της Σύρου, αναφέρεται στη μάχη του τίτλου στη Volley League, ενώ μιλάει και για τους προσωπικούς του στόχους. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα προβληθεί πλούσιο ρεπορτάζ, highlights και όλες οι λεπτομέρειες από το Final Four του Κυπέλλου.

Επίσης, «Στο Φιλέ», ο Φάνης Μουρατίδης… διδάσκει τα μυστικά του βόλεϊ! Ο δημοφιλής ηθοποιός, μιλάει με το μοναδικό του τρόπο, για το ρόλο του προπονητή που υποδύεται στη ταινία «Amore Mio», τη νέα συμπαραγωγή της Nova, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 19 Μαρτίου.

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρεται στους συντελεστές της ταινίας και στα γυρίσματα, μέρος των οποίων, έγιναν στο κλειστό του Κορυδαλλού με τη συνδρομή της ομάδας της Αρτέμιδος.