Την Ζόζεφιν υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» στην εκπομπή της Τετάρτης (10/11) και η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων συγκινημένη στον Mad Clip και τον άδικο χαμό του, με τον οποίο τους έδενε στενή φιλία.

«Με τον Peter δεν ήμασταν μόνο συνεργάτες, κάναμε και παρέα. Είναι πολύ στενάχωρο για όλους αυτό που έγινε. Το αγαπήσαμε αυτό το τραγούδι και το στηρίξαμε. Το τραγούδι “Φήμη” που κάναμε μαζί είναι μια όμορφη ανάμνηση που έμεινε απο αυτόν» είπε η Josephine και πρόσθεσε:

«Εγώ μπορεί να είμαι λίγο αγχωτική και να λέω πως δεν μπορεί να γίνει αυτό, ο Peter οτιδήποτε ήταν άπιαστο για τους άλλους, το έβαζε στόχο και το κατάφερνε. Έλεγε θα καταφέρω αυτό στην μουσική και το έκανε. Δεν ήταν απλά στα λόγια. Ήταν καλός άνθρωπος κι αυτό κρατώ από αυτόν. Ήταν πάντα με το χαμόγελο και σεβόταν» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Αλλάζοντας κλίμα έπαψε, όπως είπε, να μιλά για την προσωπική της ζωή γιατί όποτε το έκανε στο παρελθόν οι σχέσεις της οδηγήθηκαν στον χωρισμό.

«Δεν μιλάω πια για τα προσωπικά μου. Δεν θέλω να συζητάω για να μην τα γρουσουζεύω. Όποτε έλεγα ότι είμαι με κάποιον, χώριζα» εξήγησε.

Την καριέρα λένε ότι τη μετρά κανείς ανά δέκα χρόνια είπε η Ζόζεφιν και γι΄αυτό εκείνη θέλει να διαγράψει τη δική της πορεία, η οποία στο βάθος του χρόνου θα της δώσει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κόσμου. Επιλέγει να μην κυκλοφορεί singles αλλά ολοκληρωμένα άλμπουμ και αυτό είναι κάτι που πήρε από τις παλιές «διδάξασες» που είχε ως ίνδαλμα, όπως τη Δέσποινα Βανδή και την Καίτη Γαρμπή.

Όσο για το πότε αποφάσισε ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι αποκάλυψε πως αυτό συνέβη μόλις πριν από 3 χρόνια μετά τη βάπτισή της.

«Μετά τη βάπτισή μου συνειδητοποίησα ότι θέλω να γίνω τραγουδίστρια. Ήρθε το φως, πριν είχα αναστολές και κακές σκέψεις και μόλις βαπτίστηκα σαν να καθάρισε η σκέψη μου, ο δρόμος και ο στόχος μου» δήλωσε.