Στην παρέα του «The 2Night Show» ήταν τη Δευτέρα (08/11) καλεσμένη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που συνάντησε, για πρώτη φορά τηλεοπτικά, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μοιράστηκε τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή της μετά τον γάμο της και εξήγησε τι την γοητεύει στον σύζυγό της.

«Ο γάμος είναι είναι ένα καινούριο statement στη ζωή μου. Το απολαμβάνω, μαθαίνω, προσπαθώ να προσαρμοστώ, να δω τις αντοχές μου, να μάθω τα όριά μου, το απολαμβάνω».

Για το κατά πόσο ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα απάντησε πως ποτέ δεν πίστευε κάτι τέτοιο.

Ο σύζυγός της, ο γνωστός ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου, μπορεί να μην έχει σχέση με τον χώρο της, αλλά αυτό είναι και που την ενθουσιάζει σε αυτόν. Το πώς μπορεί να μιλά μαζί του για άσχετα θέμα ενώ με την τριβή μαζί του μαθαίνει και νέα πράγματα για τα οποία δεν είχε ενδιαφέρον στο παρελθόν.

«Με ξεκουράζει που δεν χρειάζεται να συζητάμε τα ίδια πράγματα, με ενδιαφέρει που μαθαίνω πράγματα για έναν πολύ πιο σκληρό κόσμο».

Επίσης, αναφέρθηκε στην εμπειρία της ως κριτής στο «The Voice». Όταν της έγινε η πρόταση για το «The Voice» και είπε το μεγάλο «ναι» ένιωσε θετικά που θα δοκιμαστεί σε έναν νέο χώρο, αλλά φοβήθηκε παράλληλα την έκθεση.

«Παλιότερα σε άλλες προτάσεις και σαν σκέψη δεν ήθελα. Όταν ήρθε το συγκεκριμένο στη ζωή μου ήμουν θετική. Φοβήθηκα τη μεγάλη έκθεση και από εκεί που ένιωθα ότι δεν ενοχλούσα ξαφνικά θα έμπαινα στα σπίτια των ανθρώπων και θα ήμουν εκεί».

Όσο για την αποχώρησή της από το σόου τραγουδιού εξήγησε πως ο κύκλος έκλεισε καθώς με την επιστροφή στην κανονικότητα αυτό που της είχε λείψει πιο πολύ ήταν η δουλειά της.

«Τελείωσε αυτή ιστορία, πέρασα πολύ ωραία αλλά επιστρέψαμε σε μία κανονικότητα και η δουλειά μου μου έλειψε».

Η τραγουδίστρια ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για το πως βίωσε την πρώτη καραντίνα κι όλη αυτήν την περίοδο με τον κορονοϊό.

«Δεν μου χρειαζόταν αυτό κι έχω μυηθεί στο να ψάχνω πράγματα του εαυτού μου και πάντα με εκπλήσσει. Δεν μου χρειάζεται κάτι τόσο οδυνηρό για να καταλάβω τι μου γίνεται. Ταράχτηκα πολύ την πρώτη φορά, δεν μου άρεσε καθόλου και πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Είχα θυμώσει με αυτούς που έβρισκαν κάτι ωραίο στην καραντίνα και που καθάριζαν τα σπίτια τους. Μετά ηρέμησα» είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και πρόσθεσε:

«Μετά έμεινα αναγκαστικά με τον εαυτό μου, είδα κάποια πράγματα και ξεκουράστηκα… Είναι μια ιστορία, που πραγματικά με έχει στενοχωρήσει και θέλω να τελειώσει αυτό το πράγμα» συμπλήρωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.