Μία πολύ δύσκολη, άσχημη και τραγική μέρα και από τις πιο δυσβάσταχτες στιγμές της ζωής του – και μάλιστα κλήθηκε να την αντιμετωπίσει μέσα στο σπίτι του Big Brother – έζησε ο Ισίδωρος, ο οποίος στο επεισόδιο που παίχτηκε χθες Τρίτη (02/11) ενημερώθηκε ότι έφυγε από τη ζωή του ο αγαπημένος του παππούς.

Ο παίκτης κλήθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και του δόθηκε ένα τηλέφωνο, στο οποίο συνομίλησε με τη μητέρα του, η οποία του μετέφερε το δυσάρεστο γεγονός.

«Επικοινώνησε νωρίτερα η μητέρα μου μαζί μου για να με ενημερώσει για το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσε να συμβεί. Το να χάσω έναν δικό μου άνθρωπο, όσο εγώ είμαι εδώ. Έχασα τον παππού μου, τον πατέρα της μητέρας μου. Τον άντρα της ζωής μου γιατί από τότε που έφυγε ο πατέρας μου, αυτός ήταν ο μόνος άντρας που είχαμε στην οικογένεια. Τον είχα πρότυπο, τον αγαπούσα και με αγαπούσε και δεν πρόλαβα να τον χαιρετήσω.

Ήταν ο πιο καλόκαρδος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ στη ζωή μου και είμαι τυχερός που ήταν ο παππούς μου. Ο παππούς μου ο Γιώργος. Με έβλεπε, ξενυχτούσε για να με δει και ήταν μαζί μου από όταν το ανακοίνωσα και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο θα συνεχίσω για όσο πάει. Ξέρω ότι η οικογένειά μου με στήριξε, ξέρω ότι από τη στιγμή που θα φύγω δεν θα ξαναγυρίσω. Θα τους δω όταν αποφασίσει ο κόσμος ότι για μένα αυτό το ταξίδι τελείωσε», είπε χαρακτηστικά στον Big Brother.

Ο παίκτης ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ήταν χάλια, οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να καταλάβουν τί έχει συμβεί, δεν ήθελε να το πει, να συζητηθεί μέσα στο σπίτι, αλλά αν και χωρίς να ξέρουν ακριβώς οι συγκάτοικοί του αυτά του είχαν μεταφερθεί, αισθάνθηκαν και ψυχανεμήστηκαν τί ενδεχομένως του συνέβαινε.

Η Μαίρη, πολύ καλή φίλη του Ισίδωρου μέσα στο παιχνίδι, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, λέγοντας στον «Μεγάλο Αδελφό» ότι δεν ξέρει πώς να τον βοηθήσει.

«Θέλω να το κλείσω σε προσωπικό οικογενειακό θέμα, δεν θέλω να γνωρίζουν αν είναι απώλεια και τί απώλεια είναι, ακόμη και στους κοντινούς μου, δεν θέλω ν’ αλλάξει καμιά συμπεριφορά λόγω αυτού» απάντησε ο Ισίδωρος στον «Μεγάλο Αδελφό» στο ερώτημα αν θα μοιραστεί αυτά τα δυσάρεστα νέα με τους συγκατοίκους του.