Μία ατυχία σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη. Ενώ ο ρεπόρτερ της εκπομπής, Λάζος Μαντικός, βρισκόταν στον Άγιο Δημήτριο για να καλύψει το θέμα με τη διάρρηξη φαρμακείου, έπεσε μαύρο στον αέρα.

«Έχουμε ένα τεχνικό πρόβλημα» είπε η Χρύσα Φώσκολου με τον Γιώργο Παπαδάκη να συμπληρώνει ότι κόπηκε η σύνδεση. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος δεν είχε καταλάβει το τεχνικό πρόβλημα συνέχισε να μιλάει.

Όταν επανήλθε η σύνδεση λέει στον Γιώργο Παπαδάκη: «Γιώργο μου, τι είπες δεν σε άκουσα» με εκείνον να του απαντά «Εγώ ούτε σε άκουγα, ούτε σε έβλεπα. Τώρα σε βλέπω».

Λίγα δευτερόλεπτα όμως μετά, η σύνδεση παρουσίασε και πάλι πρόβλημα. «Άστο, είναι γκαντέμης! Τον στείλαμε στον Λυκαβηττό, μπλόκαρε το κανόνιΤον στείλαμε στο φαρμακείο, μπλόκαρε το λινκ…» περιέγραψε ο παρουσιαστής με τον Λάζο Μαντικό να αναρωτιέται «έγινε πάλι κάτι; Δεν ακούω».

«Άστο… Θα το δεις το μεσημέρι στον Μουτσινά να καταλάβεις…» σχολίασε με χιούμορ ο Γιώργος Παπαδάκης.

Δείτε το βίντεο:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.