Ο κλοιός γύρω από το Δούκα στενεύει και η αθώωση του μοιάζει να απομακρύνεται λεπτό προς λεπτό. Ο Ακύλας είναι εκεί για να προσφέρει για άλλη μια φορά τη βοήθεια του στον Δούκα που ακόμα τον κοιτάει καχύποπτα. Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και απόψε, στις 22:00 στον Ant1, μ’ ένα επεισόδιο το οποίο αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών»

Ο Δούκας είναι πια στριμωγμένος καθώς βλέπει το άλλοθί του να γκρεμίζεται. Έτσι ο Θανόπουλος του προτείνει να ομολογήσει αλλά ο Ακύλας έχει μια ανατρεπτική πρόταση να του κάνει.

Τι θα αποφασίσει ο Δούκας; Η κίνηση του Πέτρου έχει προκαλέσει αναταραχή και ενώ οι υποψίες σύντομα πέφτουν πάνω του εκείνος είναι αποφασισμένος να μάθει για τον αδελφό του.

Παράλληλα η Ελένη, με τη βοήθεια του Νέστορα, μπαίνει μυστικά στην ΕΣΤΙΑ για να μαζέψει περισσότερες πληροφορίες, ενώ οι αδελφές της ενημερώνουν το καφενείο ποιος κρύβεται πίσω από τη δίωξη του Λάμπρου.

Ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση σε σχέση με το μαγαζί. Ο Μπάμπης δοκιμάζει τον Βάϊο εξοργίζοντας τον Γαϊτάνη τη στιγμή που ο Κυριάκος με την Ουρανία φτάνουν στην Λέρο, ενώ η Κορίνα βρίσκει ένα στοιχείο που ενισχύει τις υποψίες της πως η μητέρα της έχει εραστή.

Τι θα δούμε απόψε στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Δούκας αρνείται την πρόταση του Ακύλα για νέο άλλοθι, αλλά η Μυρσίνη επιμένει και αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Αντιγόνης.

Η Ελένη με τη βοήθεια όλων στο χωριό προσπαθεί να μαζέψει πληροφορίες μέσα στην Εστία, αλλά η ξαφνική επίσκεψη του Ζάχου βάζει σε κίνδυνο το σχέδιό της. Η Κορίνα συγκρούεται με τη Ζωή καθώς είναι σίγουρη πως κάποιο από τα παιδιά του Δούκα είναι ο εραστής της. Ο Κυριάκος με την Ουρανία πάνε να επισκεφτούν τον Μπάμπη, αλλά τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Λάμπρος στριμώχνει το Βάϊο που αναγκάζεται να ομολογήσει. Ο Πέτρος συνεχίζει να ανακρίνει τον Σκαφά όταν μια αναπάντεχη εξέλιξη του ανατρέπει τα σχέδια.