Στο «Πρωινό» βρέθηκε η Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία εξομολογήθηκε πως όταν έμαθε για όσα κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, με τον οποίο την περσινή σεζόν έπαιζαν μαζί στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ, έπεσε από τα σύννεφα. Δεν μπορούσε να διαννοηθεί ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε προχωρήσει σε τέτοιες ασελγείς πράξεις και άσχημες συμπεριφορές. Η Πηνελόπη Πιτσούλη ήταν πραγματικά καταιγιστική στα όσα είπε, βγαλμένα από την ψυχή της και όπως ακριβώς τα ένιωθε

«Ήταν κεραυνός εν αιθρία. Δεν τον ήξερα, συναντιόμασταν έξω και όταν έμαθα ότι θα είμαστε στην ίδια δουλειά, χάρηκα πολύ. Ήταν ένας ευγενικός άνθρωπος, δοτικός, στην ώρα του. Κάποιοι μου είχαν πει, πριν συνεργαστώ μαζί του, ότι είναι «κέρατο βερνικωμένο», ιδιότροπος και κακός. Δεν το είδα, όμως, εγώ αυτό», υποστήριξε από το πλατό του «Πρωινού» και πρόσθεσε:

«Όταν βγήκαν όλα αυτά στον αέρα, είπα «Ο Χριστός και η Παναγία». Δεν δικαιολογώ κανέναν. Μια κυρία είπε κάποια στιγμή «μα είχε μια αδυναμία». Να το βγάζει πάνω του, όχι στους άλλους. Δεν το δέχομαι. Γιατί τα έκανε όλα αυτά και τι κενά αέρος είχε μέσα στο μυαλό του, στην ψυχή του και βγήκε αυτό το τερατούργημα. Είναι τερατώδη αυτά που άκουσα. Δεν το χωράει ο νους ενός ανθρώπου αυτό το πράγμα», τόνισε και συνέχισε:

«Για να το λένε, πρέπει και να έγιναν. Δεν βγαίνεις ένα πρωί και λες ότι με πείραξε. Για να το θυμάται μέχρι σήμερα, στιγματίστηκε η ψυχή και το είναι τους», υπογράμμισε η καλλιτέχνης και κατέληξε:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει τελειώσει από το θέατρο. Δεν νομίζω ούτε να δουλέψει κανείς μαζί του ούτε να βρει θέατρο να παίξει»

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη ανέφερε: «Τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν τον γνώρισα ποτέ, ευτυχώς δεν έτυχε και δεν θα συμβεί και ποτέ» δήλωσε, αλλά αντίθετα: «Έχω συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν ήταν και ο πιο εύκολος άνθρωπος. Εμένα δεν με ενόχλησε ποτέ. Ένα περίεργο παιδί. Αν δώσεις το γήπεδο και τη μπάλα σε έναν άνθρωπο κάνει ό,τι θέλει και πάντα πιστεύει ότι οι γύρω του είναι υποδεέστεροι από αυτόν».