Ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα με το ρόλο του «Χρήστου» στην σειρά του Ant1, «Ήλιος». Ο ηθοποιός, το πρωί της Πέμπτης, μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open και τόνισε πως η τηλεόραση «ήταν μια πίστα που δεν ήξερε».

Και μπορεί οι «Άγριες Μέλισσες» να καθηλώνουν με τις εξελίξεις τους, ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου τόνισε πως δεν θα ήθελε να ανήκε τη φετινή σεζόν στο cast της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

«Για μένα η τηλεόραση ήταν μια πίστα που δεν ήξερα. Είχα κάνει μια συνεργασία στην τηλεόραση, δεν είχα περάσει πολύ καλά για εξωτερικούς παράγοντες, όχι μέσα στη δουλειά. Με τις “Ηρωίδες” δεν ήταν οι καλύτερες συνθήκες για να γνωριστώ με αυτό το μέσο» ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου.

«Δεν θα ήθελα να παίξω στις Άγριες Μέλισσες»

άγριες μέλισσες

Ερώτηση για το αν θέλει να παίξει, έστω ένα μικρό ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες» δέχθηκε ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου και η απάντηση του είναι ξεκάθαρη.

«Όχι, δεν θα ήθελα να παίξω στις “Άγριες Μέλισσες”. Πρόπερσι θα σου έλεγα ναι, φέτος θα σου πω όχι» απάντησε.

Τι του λένε στο περίπτερο

Ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου παρά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς «Ήλιος» που συμμετέχει, συνεχίζει να εργάζεται και στο περίπτερο που διατηρεί η οικογένεια του στην περιοχή της Ηλιούπολης. Τι του λένε όμως όσοι πελάτες τον αναγνωρίζουν;

«Είχα μάθει όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το θέατρο επαγγελματικά να ζω με πολύ λίγα λεφτά και να κάνω δεύτερη δουλειά και να εργάζομαι στο περίπτερο της οικογένειάς μου και να βγάζω από εκεί τα βασικά μου έξοδα» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Όταν με βλέπει ο κόσμος στο περίπτερο λέει “αμάν, ο περιπτεράς που κάνει και τηλεόραση” και όχι το αντίθετο».