Είχε πολλά χρόνια να… περπατήσει σε τηλεοπτικό πλατό και ακριβώς τα πόσα δεν θυμόταν ούτε κι ο ίδιος. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Tonight Show, το βράδυ της Τρίτης, 12 Οκτωβρίου.

Χάρηκε για την επιστροφή του στην τηλεόραση, έστω κι ως συνεντευξιαζόμενος αν και όπως του ομολόγησε: «μου λείπει η τηλεόραση. Η ποιότητα παραγωγής είναι πια πολύ δυνατή και πολύ ανταγωνιστική. Έχουν αλλάξει τα σενάρια, ο τρόπος προσέγγισης των σειρών, άλλαξε η εικόνα και η τεχνική. Είναι μία προσέγγιση στο ρεαλιστικό παίξιμο».

Σε καλλιτεχνική οικογένεια μεγαλωμένος από μικρός «έβλεπε» στον εαυτό του στο… σανίδι και στην μεγάλη οθόνη και βιαζόταν μάλιστα. Εγγονός της αξέχαστης Μαρίκας Νέζερ, ενώ και ο πατέρας του Κόνης Πυρπασόπουλος υπήρξε επίσης ηθοποιός, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος αποκάλυψε ότι: «Όταν πήγαινα δημοτικό, έστειλα γράμμα στον Θεόδωρο Αγγελόπουλο για να με πάρει να παίξω στην ταινία «Τοπίο στην Ομίχλη».

Και προσέθεσε: «Είχα ξεκινήσει να δουλεύω ως ηθοποιός πριν τελειώσω το σχολείο. Οι γονείς μου στήριξαν την επιλογή μου».

Έκανε, πάντως την επανάστασή του ως νέος: «Γούσταρα την αλητεία, ήθελα να γυρίζω, να βγαίνω έξω, ήθελα να το ζήσω. Το ξεφάντωμα αυτό τελείωσε» ανέφερε.

Συνέχισε τις αποκαλύψεις λέγοντας πως: «Γεννήθηκα στην Αυστραλία. Ξαναπήγα το 2002 για δύο μήνες, αλλά δεν κατάφερα να δικτυωθώ, να βρω έναν αντζέντη για να εργαστώ εκεί».

Αναφορικά στην καριέρα του υπογράμμισε πως αισθάνεται τυχερός: «Είμαι τυχερός, γιατί η φωνή μου με στήριξε πάρα πολύ επαγγελματικά» αναφερόμενος στις δουλειές που έκανε δανείζοντας τη φωνή του σε διαφημιστικά, αλλά και άλλες δουλειές στην τηλεόραση.

Ενώ μίλησε και για τη συνεργασία που είχε σε ξένη κινηματογραφική παραγωγή με τον γιο του Denzel Washigton που γυρίστηκε στην Ελλάδα. «Στο Beckett έκανα μία δύσκολη σκηνή, με τραβολογούσαν τόσο που πονούσα μία εβδομάδα μετά».

Και όσον για το παρόν νιώθει την ανάγκη να κάνει τη δική του οικογένεια. Δήλωσε μάλιστα ερωτευμένος και το εξομολογήθηκε ανοιχτά στο The 2Night Show.

«Έχω τον καλύτερο άνθρωπο. Είμαι φουλ ερωτευμένος» είπε με ένα πλατύ χαμόγελο.