Να διακόψει τη συνέντευξη που παραχωρούσε στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου και να αποχωρήσει από το στούντιο αποφάσισε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επειδή ήθελε να παρέμβει ο Θανάσης Παφίλης του ΚΚΕ.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ για πρώτη φορά μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 την Τετάρτη (6/10). Ενώ η συνέντευξη κυλούσε ομαλά τα πάντα ανατράπηκαν όταν ζήτησε να μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης.

Ευχαρίστησε τον δημοσιογράφο και αποχώρησε

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αρνήθηκε την on air αντιπαράθεση με τον βουλευτή του ΚΚΕ και σταμάτησε άρον-άρον τη συζήτηση. Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου του είπε πως ζητά να παρεύει για ένα λεπτό ο Θανάσης Παφίλης είπε χαρακτηριστικά «θα μου επιτρέψετε όχι», ευχαρίστησε τον δημοσιογράφο και αποχώρησε.

Νωρίτερα ο πρώην βουλευτής της ΝΔ υπεραμύνθηκε των όσων είπε στη βουλή ρωτώντας μεταξύ άλλων πως «είναι ατόπημα για ένα βουλευτή να εκθέτει διαχρονικές αντεθνικές θέσεις ενός κόμματος;».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στον ΑΝΤ1

«Υπήρχαν πολλοί που έκριναν τις τοποθετήσεις μου ως “σανό” για να οδηγήσω πλήθη»

«Όταν είμαστε στη Βουλή οφείλουμε να λέμε αλήθειες. Μέχρι χθες υπήρχαν πολλοί που έκριναν τις τοποθετήσεις μου, ως μία αλληλουχία δηλώσεων ως “σανό” για να οδηγήσω πλήθη» είπε και πρόσθεσε: «Σήμερα έλαβαν τις απαντήσεις τους. Είμαι αδιαπραγμάτευτος στις Αρχές μου. Είναι απείρως βαρύτερο ένας κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος να με αποκαλεί Χρυσαυγίτη- το θεωρώ βρισιά- από το να κάνει ένας βουλευτής μία σκληρή αναφορά στις αντεθνικές απόψεις του ΚΚΕ. Λέω δημόσια, πολλές φορές, αυτά τα οποία οι πολίτες ή οι ψηφοφόροι μου λένε στα τραπέζια και στα καφενεία» ενώ διευκρίνισε πως «θα παραμείνει συντεταγμένος στις αξίες που έχει».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής στην πορεία ήρθε σε μικρή κόντρα με τον δημοσιογράφο ο οποίος θεώρησε πως του κάνει υποδείξεις για το πώς θα κάνει τη συνέντευξη. «Να έρθετε να μας βάζετε και τα θέματα σε σειρά, μπορεί να υπήρξατε δημοσιογράφος αλλά τώρα έχετε άλλο ρόλο και δεν μπορείτε να κάνετε τέτοιες τοποθετήσεις, ειδικά σε θέμα που πρωταγωνιστείτε ο ίδιος και επομένως δεν το προσεγγίζετε αντικειμενικά» του είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Δείτε την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο 23:30:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.