Το ανέμεναν οι τηλεθεατές στην Ελλάδα και η προσμονή τους θα λάβει τέλος σε λίγα εικοσιτετράωρα. Το «Dancing with the Stars», που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, επιστρέφει για να κερδίσει ξανά την προτίμηση των τηλεθεατών. Ο χορευτικός διαγωνισμός κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, στις 21:00 μ.μ ζωντανά από την οθόνη του Star.

Εντελώς ανανεωμένο για τη φετινή σεζόν, με παρουσιάστρια την λαμπερή Βίκυ Καγιά, με μια εξαιρετική ομάδα υψηλού επιπέδου χορευτών και με κριτική επιτροπή, από ειδικούς του χώρου, με πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία. Συμπαρουσιαστής της γνωστής παρουσιάστριας θα είναι ο… πολυτεχνίτης και εξαιρετικά ταλαντούχος Λάμπρος Φισφής.

Η κριτική επιτροπή

Η κριτική επιτροπή τώρα, που αποτελείται από τέσσερα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα, που διαθέτουν πολύχρονη πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου, τον Jason Roditis, πέρα από την κριτική που θα ασκεί, θα σχολιάζει, θα συμβουλεύει, θα εντοπίζει αστοχίες και θα επικροτεί τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων, δημιουργικά, με μοναδικό κριτήριο την αγάπη τους για την τέχνη του χορού.

Τα 16 ζευγάρια

Το χορευτικό show θα απαρτίζουν 16 λατρεμένα αστέρια από το χώρο του θεάματος και όχι μόνο: Βικτώρια Χίσλοπ, Τάσος Παλατζίδης, Μπέσσυ Αργυράκη, Σταύρος Βαρθαλίτης, Έλενα Τσαγκρινού, Βασιλική Μιλλούση, Δημήτρης Κοκονίδης, Έντουαρντ Στεργίου, Γιάννης Δρυμωνάκος, Ρεγγίνα Μακέδου, Τζώρτζια Γεωργίου, Dominik Stars, Χριστίνα Βραχάλη, Πάνος Γιαννακόπουλος, Μαριάννα Γεωργαντή, Λευτέρης Μητσόπουλος, θα χορεύουν σε ένα πανέμορφο πλατό, με φαντασμαγορικά κοστούμια και γραφικά, σε ένα πρόγραμμα, τα έσοδα του οποίου θα είναι για φιλανθρωπικό σκοπό. Χορός, συναίσθημα, εντυπωσιακές χορογραφίες, ένταση, αγάπη, συγκίνηση, διασκέδαση, εκτόνωση, όραμα!

Οι 16 Έλληνες celebrities με παρτενέρ επαγγελματίες χορευτές, θα διαγωνίζονται κάθε εβδομάδα σε μια διαφορετική χορογραφία.

Τα ζευγάρια θα είναι τα εξής:

Dominik Stars (καλλιτέχνης) και Ειρήνη Λινάρδη, Victoria Hislop (συγγραφέας) και Τηλέμαχος Φάτσης, Βασιλική Μιλλούση (Πρωταθλήτρια Ενόργανης Γυμναστικής) και Μαξίμ Στάντνικ, Γιάννης Δρυμωνάκος (Πρωταθλητής κολύμβησης) και Έφη Χορμόβα, Δημήτρης Κοκονίδης (ντράμερ των Onirama) και Δανάη Αυλωνίτη, Έλενα Τσαγκρινού (τραγουδίστρια) και Βλαντιμίρ Μορότσκο, Έντουαρντ Στεργίου (μοντέλο) και Ελισάβετ Μαντάνη, Λευτέρης Μητσόπουλος (Stand up Comedian και Influencer) και Κριστίνα Νοβακίβσκα, Μαριάννα Γεωργαντή (Δημοσιογράφος) και Σπύρος Παυλίδης, Μπέσσυ Αργυράκη (τραγουδίστρια) και Γιούρι Ντιμιτρόφ, Πάνος Γιαννακόπουλος (φωτογράφος) και Μαρίλη Κουρτέση, Ρεγγίνα Μακέδου (γυμνάστρια) και Γεράσιμος Μοσχόπουλος, Σταύρος Βαρθαλίτης (Σεφ) και Μαρία Καμενίδη, Τάσος Παλαντζίδης (ηθοποιός) και Αθηνά Παλαιολόγου, Τζώρτζια Γεωργίου (παρουσιάστρια) και Αλέξανδρος Μπάχαριεφ, Χριστίνα Βραχάλη (παρουσιάστρια αθλητικών εκπομπών) και Αργύρης Αργυρόπουλος.