Το Alpha News κάλυψε τα γεγονότα που σημάδεψαν το καλοκαίρι μας με γρήγορα αντανακλαστικά, αναλυτικά ρεπορτάζ, έκτακτα δελτία, και απευθείας συνδέσεις, και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού και κυριάρχησε τον Αύγουστο στον πίνακα της τηλεθέαση.

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha διατήρησε την πρωτιά τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό από το μήνα Ιούλιο και απογειώθηκε τον μήνα Αύγουστο με σημαντική διαφορά από τον ανταγωνισμό 4,8 μονάδων. Συγκεκριμένα, το Alpha News βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης για το μήνα Αύγουστο, από Δευτέρα έως Παρασκευή, σημειώνοντας μέσο όρο 15,9% στο δυναμικό κοινό.

Αντίστοιχα, το Alpha News τερμάτισε πρώτο στον πίνακα τηλεθέασης και βρέθηκε στην κορυφή των Κεντρικών Δελτίων Ειδήσεων, από Δευτέρα έως Κυριακή, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης σημειώνοντας μέσο όρο 15,0% στο δυναμικό κοινό  (18-54) αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με εξίσου σημαντική διαφορά.  

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.