Τα «Fat Food», η μεγαλύτερη εταιρεία φαστφουντάδικων, βγάζει αγγελία αναζητώντας άχρηστους υπαλλήλους. Ο Χάρος κι ο Ερμής με τη μία σκέφτονται τον Μένιππο.

Αντίπαλος τους, μια ελληνίδα μάνα που σκέφτηκε ακριβώς το ίδιο μπας και βολέψει τα παιδιά της: το Γιωργάκη και τον Αντωνάκη. Ευτυχώς προκύπτει ένα «άνοιγμα,» αλλά τα προβλήματα μόλις άρχισαν.

Ο Χάρος βγάζει σαράκι στην κοιλιά του από τα πολλά χάμπουργκερ κι αποφασίζει να διεκδικήσει αποζημίωση. Οι συνάδελφοι αυτοκτονούν σε κάθε ευκαιρία.

Η Μαντόνα (special guest) θέλει σαλάτα και δεν αστειεύεται. Τα μπιφτέκια έρχονται από τον Αμαζόνιο κι είναι γεμάτα ροκανίδια. Οι αγελάδες βρίσκουν πολύ ζεστό το νερό στο τζακούζι.

Και η σύγκρουση του Χάρου με τον οργανωμένο καπιταλισμό τον στέλνει σ’ ένα ταξίδι αναζήτησης της ψυχής του. Έχει ψυχή ο Χάρος κι αν ναι, ποια είναι η διεύθυνση της;

Και τελικά, το «Fat Food» αποψιλώνει τεράστιες εκτάσεις στον Αμαζόνιο για να φτιάχνει βοσκοτόπια;

Όλα αυτά κι άλλα πολλά, σ’ ένα επεισόδιο που αποκαλύπτει μια και καλή γιατί ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι αργεί μονίμως στα ραντεβού του, πώς ο Darth Vader φτιάχνει τα χάμπουργκερ γρηγορότερα απ’ τους άλλους υπαλλήλους και γιατί καμία ασφαλιστική δε δέχεται να καλύψει το έλκηθρο του Αϊ Βασίλη!