Ήταν μια εντυπωσιακή εβδομάδα για τον Σάκη Κατσούλη. Ή αν έπρεπε να το θέσουμε διαφορετικά ήταν μια εξαιρετικά άσχημη εβδομάδα για τους Amigos στο Survivor. Ο Σάκης σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα του και έβγαλε στον τάκο τρεις από τους τέσσερις. Οι δυο πρώτοι ήταν η Ελένη Χαμπέρη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Και απόψε το… σενάριο ήταν ακριβώς το ίδιο. Το μόνο που άλλαξε ήταν το όνομα του υποψήφιου προς αποχώρηση.

Σε αυτό το συμβούλιο του νησιού, ένας ή μία, θα ερχόταν να συμπληρώσει την τριάδα των υποψηφίων. Και πιθανότατα όλοι να γνώριζαν, πριν καν βρεθούν με τον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό πως άντρας θα ήταν ο τρίτος υποψήφιος. Και αυτό καθώς ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε και την τρίτη ατομική ασυλία εξασφαλίζοντας την παραμονή, για μια ακόμα εβδομάδα, στον Άγιο Δομίνικο τόσο στον ίδιο όσο και στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Έτσι, μετά την Ελένη Χαμπέρη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο ο Σάκης υπέδειξε και τον  Γιώργο Κόρομι τονίζοντας πως δεν έχει κάτι εναντίον του απλά τα κουκιά πλέον είναι μετρημένα και άρα οι επιλογές του πολύ συγκεκριμένες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.