Για άλλη μια φορά, ο Σάκης Κατσούλης έβαλε στο στόχαστρό του τους Amigos και τον τρόπο που αντέδρασαν εκείνοι κατά την αποχώρηση της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα.

Ο παίκτης του Survivor τόνισε για άλλη μια φορά πως οι Amigos δεν έχουν αναπτύξει φιλία μεταξύ τους αλλά λυκοφιλία.

Ο Σάκης Κατσούλης, σε δηλώσεις στην κάμερα του Survivor αναρωτήθηκε: «Δηλαδή πατάτε ένα κουμπί και τα συναισθήματα σας  και όλα αυτά τα “bro” και “αδελφή μου” και “αγάπη μου” και “λατρεία μου” τα ξεχνάτε και χαμογελάτε επειδή κάποιος το ζήτησε;».

Στην συνέχεια, ο Σάκης αναφέρθηκε στο τι ένιωσε εκείνος όταν αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος από το Survivor. «Και μένα ο Τριαντάφυλλος, όταν έφυγε, μου είπε “μην τολμήσεις και κλάψεις! Θέλω να χαμογελάς, να φανείς δυνατός και θέλω να παλέψεις”. Αλλά 2-3 μέρες δεν μπορούσα να κρατήσω τα δάκρυα μου. Δεν θα μπορούσα να πατήσω κουμπί, να σβήσω όλα αυτά που νιώθω απλά και μόνο επειδή μου το ζήτησε ο Τριαντάφυλλος. Αν αυτά τα παιδιά μπορούν να το κάνουν… Εγώ συνεχίζω και λέω ότι αυτό δεν είναι φιλία αλλά είναι λυκοφιλία!» είπε ο Σάκης Κατσούλης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.