Όσο οι «Άγριες Μέλισσες» πλησιάζουν στο φινάλε του δεύτερου κύκλου οι εξελίξεις «τρέχουν» και καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό.

Μυστικά, ψέματα και εγκλήματα θα βγουν στο φως και θα πυροδοτήσουν έναν νέο κύκλο αίματος και εκδίκησης.

Στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» η Μυρσίνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με την σκληρή αλήθεια για το φόνο του γιου της Σέργιου και η αντίδραση της θα είναι η αναμενόμενη.

Η κ. Σεβαστού εξάλλου από την πρώτη στιγμή κατηγορούσε και τις τρεις αδερφές Σταμίρη για το θάνατο του Σέργιου και κανείς δεν την πίστευε. Η Μυρσίνη, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο Πρωινό, θα μάθει πως για το φόνο του Σέργιου, εκτός από την Ελένη, ευθύνονται και η νύφη της η Ασημίνα αλλά και η Δρόσω η οποία είναι η μητέρα του εγγονού της.

Η Μυρσίνη παθαίνει αμόκ και το μόνο που θα υπάρχει στο μυαλό της είναι η εκδίκηση και πώς θα καταστρέψει ολοκληρωτικά τις αδερφές Σταμίρη.

Νικηφόρος και Κωνσταντής κάνουν κάθε προσπάθεια να αλλάξουν γνώμη στη Μυρσίνη η οποία είναι αμετάπιστη. Οι τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια θα παρακολουθήσουν μια πολύ δυνατή σκηνή. Στο τελευταίο επεισόδιο του κύκλου, θα παρακολουθήσουν την Ελένη με την Ασημίνα, την Δρόσω, τον Λάμπρο, τον Μιλτιάδη, τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, ταμπουρωμένους μέσα στο σπίτι των Σταμίρηδων και ένα πολύ μεγάλο κακό θα τους «χτυπήσει» την πόρτα.

Η επόμενη μέρα θα ξημερώσει και θα αποτελέσει την έναρξη του τρίτου κύκλου των Άγριων Μέλισσων και τα πάντα στο Διαφάνι θα είναι διαφορετικά.