Δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης μπαίνει ο Alpha και το Σαββατοκύριακο με τέσσερις εκπομπές από το πρόγραμμά του να ξεχωρίζουν στις καρδιές και τα τηλεκοντρόλ του τηλεοπτικού κοινού.

Ενημέρωση, επικαιρότητα και ψυχαγωγία κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στην πίτα της τηλεθέασης του Σαββατοκύριακου.

Συγκεκριμένα ο «Οδηγός Καλής Ζωής» του Μιχάλη Κεφαλογιάννη ήρθε πρώτος στο δυναμικό κοινό στη ζώνη προβολής του το Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, το Σάββατο, η εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη ήταν πρώτη στο 18-54 με 15%.

Το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» πήρε τη σκυτάλη και μαζί και τα ηνία της infotainment συντροφιάς του Σαββατοκύριακου. Η εκπομπή έκανε κατά μέσο όρο το Σαββατοκύριακο 22.8% στο σύνολο του κοινού και 20.7% στο δυναμικό κοινό.

Το «Καλύτερα δε γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού και την παρέα της κέρδισαν την πρώτη θέση στην τηλεθέαση σημειώνοντας κατά μέσο όρο 18.5% στο σύνολο του κοινού και 16.1% στο δυναμικό.

Το new entry στην ψυχαγωγία του Σαββατόβραδου, φαίνεται πως έχει αποκτήσει ήδη το κοινό του. «Η Τέλεια Απόδραση» με τον Χρήστο Φερεντίνο σε ρόλο παρουσιαστή και την Άννα Πρέλεβιτς στο πλευρό του, έχει ξεχωρίσει στους πίνακες της τηλεθέασης και έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, αφού ήρθε πρώτο στο δυναμικό κοινό με 16.5%.