Το βράδυ της Πέμπτης, το Καφέ της Χαράς προβλήθηκε για τελευταία φορά και το επεισόδιο έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα που κυριαρχούσαν στην σειρά ενώ η συγκίνηση κυριάρχησε ειδικά στα τελευταία πλάνα.

Οι σεναριογράφοι του «Καφέ της Χαράς», Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά αποφάσισαν να λύσουν την απορία στο ερώτημα που κυριαρχούσε από το πρώτο επεισόδιο του τελευταίου αυτού κύκλου.

«Ποιος έβαλε φωτιά στο καφέ της Χαράς;» ήταν το ερώτημα που κυριαρχούσε και η απάντηση δόθηκε. Το καφέ της πρωτευουσιάνας το έκαψε το μόνο άτομο στο οποίο δεν πήγε κανενός το μυαλό, η Τασία. Ο λόγος που αποφάσισε η Τασία να βάλει φωτιά στο μαγαζί ήταν γιατί έτσι ήλπιζε πως ο Περίανδρος θα σταματήσει να αγαπάει την Χαρά όταν εκείνη είχε φύγει από το Κολοκοτρωνίτσι, κάτι το οποίο είχε προβληθεί στο τέλος του προηγούμενου κύκλου.

Την ίδια στιγμή, οι κάτοικοι του Κολοκοτρωνιτσιού προσπαθούν να πείσουν τον Περίανδρο να βάλει άλλη μια φορά υποψηφιότητα για δήμαρχος του χωριού και όλα δείχνουν ότι θα το κάνει τελικά. Εξάλλου, ο Περίανδρος Πώποτας δεν σταμάτησε ποτέ να είναι ο «Δήμαρχος της καρδιάς τους».

Από την άλλη, η μεγάλη αγάπη του Περίανδρου, η Χαρά Χάσκα έμαθε ότι είναι έγκυος στο παιδί του κάτι το οποίο όμως την τάραξε για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι πως τα παιδιά τους πλέον είναι ζευγάρι και ο δεύτερος πως η σχέση τους με τον Περίανδρο είναι μυστική.

Οι χρήστες του twitter παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς και όπως μαρτυρούν τα «τιτιβίσματα» όχι μόνο συγκινήθηκαν αλλά θέλουν κι άλλο…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.