Η Ανούς Χεριμιάν ήταν η παίκτρια η οποία είχε το πιάτο με τις περισσότερες αστοχίες κατά τη δοκιμασία αντιγραφής και ως εκ τούτου αποχώρησε από το MasterChef 5.

Η… παράδοση θέλει τους παίκτες που αποχωρούν να αφήνουν πίσω τους ένα γράμμα το οποίο διαβάζεται από τους υπόλοιπους συμπαίκτες και συνήθως γράφουν μέσα καλά και τρυφερά λόγια.

Το γράμμα όμως που άφησε η Ανούς Χεριμιάν έκρυβε μια δυσάρεστη έκπληξη για την Μαρίνα Ντεμολλάι καθώς μόνο η αναφορά στο πρόσωπο της δεν ήταν τρυφερή.

«Όσο και αν προσπαθείς να το παίξεις καλή δεν γίνεται. Η μάσκα σου έπεσε καιρό πριν» έγραψε η Ανούς Χεριμιάν απευθυνόμενη στην Μαρίνα Ντεμολλάι.

Η Μαρίνα δεν σχολίασε τα όσα άκουσε να διαβάζει ο Διονύσης Σαρακίνης όμως στις δηλώσεις της στην κάμερα της παραγωγής δεν έκρυψε την πίκρα της. «Σε όλα τα γράμματα που έχουν διαβαστεί δεν έχω σχολιαστεί δεν έχω διαβαστεί. Με ενόχλησε ότι αναφέρθηκε στο πρόσωπο μου με αυτόν τον τρόπο. Δεν με ξέρει. Αν εγώ είμαι τόσο κακιά και ψεύτρα και φοράω μάσκα, εσένα ποιο είναι το πρόβλημα σου αυτήν την στιγμή; Αφού έχεις αποχωρήσει….» σχολίασε η Μαρίνα.