Εκτός τηλεοπτικού αέρα θα μείνει για αρκετές μέρες το Καλό μεσημεράκι του ΣΚΑΪ, αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένο, τη Δευτέρα 05 Απριλίου, η εκπομπή να προβληθεί κανονικά.

Την περασμένη Πέμπτη 1 Απριλίου ο κορονοϊός «χτύπησε» τρεις εκπομπές του ΣΚΑΪ, καθώς τεχνικός του σταθμού ο οποίος συνεργάζεται με τα συγκεκριμένα προγράμματα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό κατά τη διάρκεια των rapid tests τα οποία πραγματοποιούνται καθημερινά στους εργαζόμενους.

Τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ έθεσαν άμεσα σε καραντίνα όλους τους συνεργάτες των εκπομπών Καλό μεσημεράκι, Love It, και Super Makeover.

Και ενώ το Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου και το Super Makeover με τη Δούκισσα Νομικού, επέστρεψαν κανονικά στο πρόγραμμα του σταθμού, κάτι τέτοιο δε συνέβη και με το Καλό μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής μέσω ενός Instastory το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μίλησε στους τηλεθεατές και τους έστειλε ένα μήνυμα.

«Εμείς, όπως καταλάβατε και από την Πέμπτη και από την Παρασκευή και από χθες μας βρήκε ο Covid τελικά, μας έψαξε ένα χρόνο και μας βρήκε. Υπάρχουν κάποια κρούσματα, οπότε για θέμα υγείας και πρόληψης δεν θα βγούμε για κάποιες μέρες ζωντανά, το καταλαβαίνετε, φαντάζομαι. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα, κι εμάς μας λείπετε κι εμείς θέλουμε να ξαναβρεθούμε, να κάνουμε τα χαζά μας, να γελάσουμε και να περάσουμε ωραία. Στείλτε όλη τη θετική σας ενέργεια και θα στείλουμε πίσω όλη την αγάπη» ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.