Το «Χιούστον το Λύσαμε» έκανε την εμφάνιση του στον Ant1 και φιλοδοξούσε να τραβήξει το ενδιαφέρον το τηλεοπτικού κοινού. Η εκπομπή έφερε έναν… διαστημικό αέρα στην τηλεόραση και οι Φάνης Λαμπρόπουλος – Νικόλας Ράπτης βρέθηκαν στο τιμόνι της παρουσίασης.

Οι παρουσιαστές, μέσα από τον διεθνή διαστημικό σταθμό τους επιθυμούσαν να σχολιάζουν ό,τι σημαντικό αλλά και ασήμαντο έκανε την εμφάνιση του σαν «κομήτης» στην καθημερινότητά των πολιτών.

Φάνης Λαμπρόπουλος και Νικόλας Ράπτης φιλοξένησαν στο πλατό τους πρόσωπα της επικαιρότητας και μαζί τους συζητούσαν τα πάντα. Ωστόσο το «Χιούστον το Λύσαμε», τέλος του μήνα πρόκειται να κάνει πρόωρη και απότομη… προσγείωση.

Οι παρουσιαστές, Φάνης Λαμπρόπουλος και Νικόλας Ράπτης θα ανοίξουν τις πόρτες του πλατό τους για τελευταία φορά στο τέλος του μήνα και έπειτα θα αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό αλλά και την εκπομπή αφού η απόφαση για το «κόψιμο» τους πάρθηκε.

Οι δυο λόγοι που οδήγησαν στο «κόψιμο» του «Χιούστον το Λύσαμε»

Αν και το «Χιούστον το Λύσαμε» ξεκίνησε με όλες τις προοπτικές ώστε να καταγράψει καλά νούμερα τηλεθέασης, το τηλεοπτικό κοινό είχε άλλη άποψη.

Η εκπομπή του Ant1 δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης και ως εκ τούτου αυτό αποτέλεσε πρόβλημα για τους υπεύθυνους του Ant1.

Οι χαμηλές πτήσεις της εκπομπής όμως ήταν το ένα πρόβλημα της εκπομπής. Το δεύτερο πρόβλημα το οποίο προέκυψε εν μέσω πανδημίας αφορά στα μέτρα κατά του κορονοϊού τα οποία αφορούν τις τηλεοπτικές παραγωγές.

Οι περισσότερες εκπομπές «γράφουν» στα ίδια στούντιο. Γεγονός το οποίο προκαλεί πρόβλημα καθώς η προσέλευση πλέον σε αυτά τα στούντιο, λόγω του κορονοϊού είναι περιορισμένη και ελεγχόμενη.

Με δεδομένα τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του «Χιούστον το Λύσαμε» λογικό είναι να δοθεί προτεραιότητα για «γράψιμο» σε άλλες εκπομπές του σταθμού οι οποίες «πετούν» πιο ψηλά.

Σοφία Πελεκάνου

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.