Μικρό χρονικό διάστημα απομένει μέχρι το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες και όπως είναι φυσικό η προσοχή όλων έχει στραφεί στους συμμετέχοντες.

Ποιοι θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο ώστε να δοκιμάσουν τις αντοχές και τα όρια τους στο «Survivor»;

Σίγουρα, ένας που δεν πρόκειται να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο είναι ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης ο οποίος ναι μεν δέχθηκε πρόταση για το Survivor αλλά αρνήθηκε.

Κάτι το οποίο κάνει κάθε χρόνο. Ο Κώστας Μαρτάκης, το πρωί της Πέμπτης, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και εξήγησε γιατί αρνείται να συμμετάσχει στο «Survivor».

«Είμαι σε δημιουργική περίοδο, γύρισα το νέο μου βίντεο κλιπ. Καλά να περάσουνε οι συνάδελφοί μου που θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο. Ευχαριστώ πολύ την παραγωγή του Survivor για την πρόταση. Κάθε χρόνο μου κάνουν πρόταση, αλλά… όχι. Δεν το έχουν καταλάβει ακόμα; Είναι ένα δέλεαρ το οικονομικό γιατί είμαστε άνεργοι εμείς οι καλλιτέχνες, αλλά δεν θα αντέξω με τίποτα στο Survivor», είπε αρχικά ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης για το «Survivor»

Σε ερώτηση για το «J2US», ο Κώστας Μαρτάκης απάντησε: «Γενικά με την τηλεόραση έχω πολύ καλή σχέση. Αλλά δεν ξέρω… Θέλω να νιώσω άνετα με αυτό που θα κάνω. Αγαπώ πολύ την τηλεόραση, προέρχομαι από την τηλεόραση γιατί το talent show που ξεκίνησα ήταν τηλεοπτικό. Οπότε, είμαι κι εγώ ένα “τηλεοπτικό προϊόν”».