Από την πρώτη μέρα που το «Big Brother» επανήλθε στους τηλεοπτικούς δέκτες φροντίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον με τις συνεχείς ανατροπές αλλά και τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει ο Μεγάλος Αδερφός στους συγκατοίκους.

Μια ανάσα λοιπόν από τον μεγάλο τελικό ο οποίος θα αναδείξει τον νικητή του «Big Brother» και με τον Ζακ Ιωαννίδη να έχει ήδη περάσει στην τελική πεντάδα του reality, οι «παλιοί» παίκτες θα κάνουν την εμφάνιση τους ξανά στο σπίτι και θα… ανάψουν φωτιές.

Συγκεκριμένα, απόψε το βράδυ, μέσα από το μάτι του «Big Brother» το οποίο κοσμεί το σαλόνι του σπιτιού και είναι αυτό που δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να έχουν επικοινωνία με τον «έξω κόσμο» πέντε παλιοί συγκάτοικοι θα θέσουν ερωτήσεις στους παίκτες.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης, πέντε παίκτες οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από το σπίτι θα θέσουν τις ερωτήσεις τους στους συγκατοίκους.

Δημήτρης Κεχαγιάς, Χρήστος Μακρίδης Ραμόνα Μοροσάνου, Ραΐσα Κόντη και Αφροδίτη Γεροκωνσταντή είναι οι πέντε παίκτες οι οποίοι θα ανάψουν φωτιές με τις ερωτήσεις τους και θα πυροδοτήσουν εκ νέου την κόντρα ανάμεσα σε Σοφία Δανέζη και Θέμη Κανέλλο.