Μάρτυρας μιας απίστευτα άβολης στιγμής έγινε η Ναταλία Γερμανού στον «αέρα» της εκπομπής που παρουσιάζει στον Alpha, «Καλύτερα δε γίνεται», το περασμένο Σάββατο όταν ο καλεσμένος της, Αλέξης Γεωργούλης, ήρθε σε «σύγκρουση» με τον συνεργάτη της, Κώστα Τσουρό.

Όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση έφτασε και στο κομμάτι της πολιτικής καθώς ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ευρωβουλευτής.

«Η αλήθεια είναι πως δεν ασχολούμαι με την πολιτική. Ασχολούμαι με τον πολιτισμό μέσα στην πολιτική. Εκεί είναι το μεγάλο όνειρο που θέλω να εκπληρώσω και εκεί είναι όλη η ενέργεια που θέλω να δώσω. Σε αυτό δεν το έχω μετανιώσει καθόλου» ανέφερε ο Αλέξης Γεωργούλης μεταξύ άλλων.

Ο Κώστας Τσουρός τότε θυμήθηκε τις πρόσφατες δηλώσεις του ευρωβουλευτή σχετικά με την μηνιαίες αποδοχές του ως ευρωβουλευτής.

Ο Αλέξης Γεωργουλής τότε υπενθύμισε στον «αέρα» τις επόμενες δηλώσεις που είχε κάνει μετά το σάλο που είχε δημιουργηθεί.

«Έλεγες ότι ο μισθός σου  είναι 25 χιλιάρικα» επέμεινε ο Κώστας Τσουρός.

«Όχι είπα ότι τα 25 χιλιάρικα είναι τα έξοδα του γραφείου» απάντησε ενοχλημένος ο Αλέξης Γεωργούλης και ενώ η ένταση μεταξύ τους «φούντωνε» ο ευρωβουλευτής… προκάλεσε τον δημοσιογράφο να παραιτηθεί όποιος από τους δύο έχει κάνει λάθος.

Ο ένας από τη θέση του ως δημοσιογράφος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και ο άλλος από ευρωβουλευτής.

Η κόντρα τους συνεχίστηκε για αρκετή ώρα με την παρουσιάστρια αρχικά να παρατηρεί τα όσα διαδραματιζόντουσαν στο πλατό και ανέλαβε το ρόλο του πυροσβέστη.

Παιδιά να παρέμβω λίγο πως σκοπός της κουβέντας δεν είναι ούτε να προσβάλλουμε τον καλεσμένο μας ούτε να χάσει κανένας τη δουλειά του» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η έντονη αυτή λογομαχία που είχαν ο Αλέξης Γεωργούλης με τον Κώστα Τσουρό στον τηλεοπτικό αέρα τράβηξε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων οι οποίοι έσπευσαν να πάρουν δηλώσεις τόσο από τον δημοσιογράφο όσο και από την παρουσιάστρια.

Η Ναταλία Γερμανού δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Νομίζω ότι κανένας εκ των δύο δεν ήθελε να προσβάλει τον άλλον. Υπήρξε μια παρεξήγηση. Δεν υπάρχουν κακές ερωτήσεις, υπάρχει τρόπος που ρωτάς τα πράγματα και τρόπος να απαντάς. Από ό,τι ξέρω, μιλήσανε για πολλή ώρα και το βράδυ στο τηλέφωνο.

Το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία και με τη διάθεση να το λήξω όσο πιο γρήγορα γινόταν.Δεν πιστεύω ότι ούτε ο Αλέξης Γεωργούλης θα είχε ποτέ την απαίτηση να παραιτηθεί ο Κώστας Τσουρός, ούτε ο Κώστας να παραιτηθεί ο ευρωβουλευτής από τη θέση του».

Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», Κώστας Τσουρός, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν είναι θέμα παρεξήγησης, είναι θέμα μιας στιγμής. Εγώ έκρινα ότι έπρεπε να κάνω αυτό που ήταν να κάνω, ο Αλέξης Γεωργούλης αντέδρασε όπως αντέδρασε.

Όλο ξεκίνησε από την αρχή λάθος. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να γίνει κατανοητό ότι δεν έχω εμπάθεια με κανέναν και ότι είμαι δημοσιογράφος που κάνω ερωτήσεις.

Ο δημοσιογράφος πρέπει να κάνει τη δουλειά του και να ρωτάει. Από εκεί και πέρα, κρίνεται και η απάντηση του άλλου. Ο δημοσιογράφος είναι για να κάνει συνέντευξη και όχι αγιογραφία. Αν κάνεις αγιογραφία δεν είσαι δημοσιογράφος. Μιλήσαμε με τον Αλέξη και λύθηκε το θέμα.

Το σχόλιο περί παραίτησης ήταν χιουμοριστικό, δεν μπορώ να το δω διαφορετικά».

TAGS