Ο Νοέμβριος έχει μπει για τα καλά και όλοι περνάμε περισσότερο χρόνο στα σπίτια μας αφού εν μέσω πανδημίας και με τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού να είναι σε ισχύ δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.

Ωστόσο, υπάρχουν σειρές οι οποίες κάνουν πρεμιέρα τον Νοέμβριο και αξίζουν μια ευκαιρία όπως μας ενημερώνει το lordoftheseries.gr.

Ας τις δούμε αναλυτικά:

1. Paranormal, Netflix (5 Νοεμβρίου)

To Paranormal είναι η πρώτη Αιγυπτιακή σειρά του Netflix βασισμένη στο βιβλίο του Ahmed Khaled Tawfik. Η σειρά ακολουθεί τον καθηγητή Refaat Ismail, ο οποίος ειδικεύεται στην ανάλυση αίματος. Σύντομα η πίστη του θα κλονιστεί όταν αρχίζει να βιώνει ορισμένα υπερφυσικά συμβάντα, τα οποία θα προσπαθήσει να εξηγήσει με την βοήθεια της πρώην συναδέλφου του, Maggie Mckillop. Η είσοδος τους στον κόσμο του υπερφυσικού θα επιφέρει πολλούς κινδύνους για τους ίδιους αλλά και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου στο Νέτφλιξ και αποτελείται απο 6 επεισόδια. Αν σας αρέσουν σειρές τύπου The Haunting of Hill House αξίζει να ρίξετε μία ματιά.

2. Moonbase 8, Showtime (8 Νοεμβρίου)

Εάν ψάχνετε για μία καινούργια κωμωδία να δείτε τότε το Moonbase 8 ίσως είναι μία σειρά που αξίζει να τσεκάρετε. Η υπόθεση της σειράς στρέφεται γύρω από 3 φιλόδοξους αστροναύτες, οι οποίοι βρίσκονται σε μία διαστημική βάση της NASA ονόματι Moonbase 8. Ο Skip, o Rook και ο αρχηγός τους ο Cap θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν την εκπαίδευση τους προκειμένου να μπορέσουν να συμμετέχουν στην πρώτη τους αποστολή στο φεγγάρι. Όμως κατ την διάρκεια της εκπαίδευσης μία σειρά απρόσμενων γεγονότων θα οδηγήσει τους αστροναύτες μας στο να αναθεωρήσουν αρκετά πράγματα για την ζωή τους. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου και η 1η σεζόν θα αποτελείται από 6 επεισόδια, τα οποία θα έχουν διάρκεια 30 λεπτών.

3. Big Sky, ABC (17 Νοεμβρίου)

Το καινούργιο αστυνομικό δράμα του ABC με τίτλο Big Sky, είναι μία ακόμη δυνατή πρεμιέρα του μήνα που έχουμε ξεχωρίσει. Η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο του C.J. Box με τίτλο The Highway και επικεντρώνεται σε ένα γκρουπ αστυνομικών, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους, ύστερα από την απαγωγή δύο κοριτσιών στην εθνική οδό. Σύντομα θα ανακαλύψουν ότι δεν ήταν τα μοναδικά κορίτσια που εξαφανίστηκαν στην περιοχή συνειδητοποιώντας παράλληλα ότι δεν διαθέτουν και αρκετό χρόνο για να τις εντοπίσουν. To πρώτο επεισόδιο της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου και τα επεισόδια θα προβάλλονται εβδομαδιαία. Ακόμη είναι άγνωστο πόσα επεισόδια θα έχει η 1η σεζόν της σειράς.

4. Black Narcissus, FX (23 Νοεμβρίου)

Το FX σε συνεργασία με το BBC μας φέρνουν ένα ριμέικ της ταινίας του 1947 με τίτλο Black Narcissus. Η σειρά βασίζεται στον βιβλίο της Rumer Godden, το οποίο κυκλοφόρησε το 1939 και επικεντρώνεται στην ιστορία μίας μοναχής, της Sister Clodagh (Gemma Alerton), η οποία έχει σταλθεί από το τάγμα της σε ένα γυναικείο μοναστήρι στα Ιμαλάια. Εκεί, ο ερχομός ενός βετεράνου του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου θα φέρει τα πάνω κάτω στο μοναστήρι καθώς η πίστη των μοναχών θα δοκιμαστεί και πολλά σκοτεινά μυστικά θα αποκαλυφθούν. Η σειρά αποτελείται μόλις από 3 επεισόδια, με το πρώτο να προβάλλεται στις 23 Νοεμβρίου. Στην σειρά θα δούμε και μία από τις τελευταίες εμφανίσεις της Dianna Rigg, που απεβίωσε τον Σεπτέμβριο του 2020. Η ενδιαφέρουσα πλοκή και το αξιόλογο καστ της σειράς είναι μερικοι από τους λόγους που αξίζει να την δείτε.

5. The Flight Attendant, HBO MAX (26 Νοεμβρίου)

Εάν σας αρέσουν σειρές τύπου YOU και Dead to me , τότε ετοιμαστείτε για την καινούργια μίνι σειρά του HBO MAX με τίτλο The Flight Attendant στην οποία πρωταγωνιστεί η γνωστή από το Big Bang Theory, Kaley Cuoco. H σειρά αποτελεί το τέλειο παράδειγμα για το πόσο εύκολα μπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω στην ζωή κάποιου μέσα σε μία νύχτα. H Cuuco υποδύεται μία αεροσυνοδο, την Cassie, η οποία κατά την διάρκεια της διαμονής της σε μία πόλη, ύστερα από μία ξέφρενη νύχτα ξυπνάει δίπλα σε έναν άντρα που είναι νεκρός. Μη θυμόντας τι έχει συμβεί και πως κατέληξε νεκρός ο μυστήριος άντρας δίπλα της, η Cassie προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να καλύψει τα ίχνη της καθώς η αστυνομία προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο του. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου και θα αποτελείται από συνολικά 8 επεισόδια.

Δείτε μία εκτεταμένη έκδοση του θέματος σε μορφή βίντεο στα αγγλικά: