Μπορεί πριν λίγο καιρό να ανακοινώθηκε ένα spin-off του Daryl και της Carol που θα βλέπαμε το 2023, μετά το τέλος δηλαδή της σειράς «The Walking Dead», όμως τα πλάνα αρχικά ήταν λίγο διαφορετικά.

Μιλώντας στο EW και όπως μας ενημερώνει το lordoftheseries.gr, ο αγαπημένος Daryl, Norman Reedus, μίλησε για τα σχέδια που υπήρχαν από το 2018 για το συγκεκριμένο project: «Η Anegala (Kang, showrunner του TWD) και εγώ αρχίσαμε να συζητάμε για αυτό στη διάρκεια του επεισοδίου που γύρισε ο Greg (Nicotero) με το χιόνι (το finale της 9ης σεζόν).

Θυμάμαι που αρχίσαμε να μιλάμε γι’αυτό τότε. “Πετούσα” ιδέες, επειδή ήταν κάπως “Μετά από οχτώ χρόνια, πού βλέπεις να πηγαίνει η σειρά;” Και είχα την ιδέα, την “έριξα” και μιλήσαμε γι’ αυτήν αρκετά. Η Angela και ο Scott (Gimple, υπεύθυνος του σύμπαντος της σειράς) σκεφτόντουσαν πάνω-κάτω το ίδιο πράγμα. Μιλούσαν γι’ αυτό και μετά από λίγο καιρό δέχτηκα ένα τηλεφώνημα που έλεγε πως ίσως το κάνουμε και είπα, “Τέλεια!”»

O Reedus και η McBride, που ενσαρκώνει την Carol, είχαν ενθουσιαστεί τόσο πολύ για το project αυτό που άρχισαν να συγκεντρώνουν playlists με τραγούδια και soundracks που ταίριαζαν με το πνεύμα της σειράς. Παρόλ’ αυτά, το πλάνο των παραγωγών είχε μια βασική διαφορά: Οι δυο ηθοποιοί θα αποχωρούσαν από τη σειρά ενώ εκείνη βρισκόταν ακόμα σε εξέλιξη και θα επέστρεφαν περιοδικά που και που!

Το πλάνο φυσικά άλλαξε και η σειρά θα αποτελέσει μια φυσική συνέχεια της σειράς «The Walking Dead» και όχι ένα παράλληλο show.

«Δεν γνώριζα πως η μητρική σειρά θα ολοκληρωνόταν. Η όλη ιδέα ήταν να αποχωρήσουμε και να επιστρέψουμε ξανά, να δούμε πως είναι τα πράγματα και να φύγουμε ξανά. Για να είμαι ειλικρινής, ήλπιζα να μην συμβεί αυτό, επειδή ξέρεις, το show είναι η “μητρότητα”. Φοβάμαι να αποχωριστώ τη μητρότητα. Είναι ένα τρομαχτικό νέο έδαφος. Αυτό που λέω είναι πως είμαι ενθουσιασμένος για το spin-off και για το είδος της σειράς που θα είναι, αλλά δεν το είδα να έρχεται. Ήρθε από το πουθενά» ανέφερε ο ηθοποιός.