Τις τελευταίες μέρες πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για την εκπομπή του Alpha «Ώρα για Μελέτη» και για την σχέση της παρουσιάστριας Ελεονώρας Μελέτη με τον πρώην συνεργάτη της, Νίκο Μάνεση.

Το τελευταίο… επεισόδιο το οποίο γράφτηκε αφορούσε στη ξαφνική αποχώρηση της δημοσιογράφου Τίνας Μιχαηλίδου, όχι μόνο από την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» αλλά και από τον Alpha.

Η πρωινή εκπομπή του Ant1, το «Πρωινό» ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα και πρόβαλλαν δηλώσεις του Νίκου Μάνεση ο οποίος αναφερόμενος στην παραίτηση της Τίνας Μιχαηλίδου είπε: «Αυτό που γνωρίζω γιατί ρώτησα, είναι ότι αρνήθηκε να εργαστεί. Εδώ στο κανάλι λειτουργούμε ως εξής: Έναν μήνα δουλεύουν έξω οι ρεπόρτερ, κάνουν τεστ Covid και μπαίνουν μέσα. Έφτασε η σειρά της κυρίας Μιχαηλίδου να βγει έξω. Δήλωσε στη διεύθυνση του Alpha ότι το θεωρεί υποτιμητικό να βγει έξω να εργαστεί. Έτσι μου έχουν πει. Αν μου έχουν πει λάθος, σας λέω κι εγώ λάθος. Και παραιτήθηκε».

Ο Βαγγέλης Περρής, το πρωί της Τετάρτης, αναφερόμενος στην συγκεκριμένη παραίτηση ανέφερε πως η Τίνα Μιχαηλίδου έχει «κλείσει» ήδη την επόμενη δουλειά της και αυτή είναι στην εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη.