Κύμα συζητήσεων αλλά και αντιδράσεων προκάλεσε η πρώτη φωτογράφηση στην οποία κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν οι παίκτες του GNTM 3 και ο λόγος ήταν ότι τα υποψήφια μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν και γυμνά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, «Pop Up» σχολίασε την συγκεκριμένη φωτογράφηση τονίζοντας πως δεν θα ήθελε να δει το «willy» κανενός αναφερόμενη, προφανώς στα επίμαχα σημεία των παικτών.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στο Pop Up και δεν χρειάστηκε να είμαι σε αυτή τη δοκιμασία. Δεν θα ήθελα να δω το “Willy” κανενός. Το σκέφτηκα όταν είδα τη φωτογράφιση. Α ωραία έδειξαν στα παιδιά φωτογραφία του Καράβα να δούνε τα αγόρια πως θα έχουν τη λήψη.

Την φωτογραφία της Βίκυς δεν την είδαμε βέβαια για να βοηθήσει τα κορίτσια. Θα έπρεπε να δώσει και τη δική της γυμνή φωτογραφία γιατί αλλιώς θα έπρεπε να γίνε ντέμο. Και σκέφτομαι μετά Ωχ Παναγία μου πως τη γλίτωσα» ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και συνέχισε: «Δεν ξέρω τι συμφωνία έχουν με την παραγωγή τα παιδιά αλλά είμαι 100% σίγουρη πως σε οτιδήποτε τους έχουν δώσει έχει ερωτήσεις “Θα έκανες γυμνό;”, “Θα έκανες κάθετη πασαρέλα;»

Υπενθυμίζεται πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έως και την περσινή σεζόν ήταν μια από τις κριτές του Greece’s Next Top Model.

TAGS