Προτάσεις και από J2US και από το Your face sounds familiar είχε ο Χάρης Βαρθακούρης, που επέλεξε τελικά το πρώτο κι έτσι το βλέπουμε κάθε Τετάρτη από τη συχνότητα του Mega να τραγουδά μαζί με την Τέτα Καμπουρέλη.

«Έχω αρνηθεί πολλές προτάσεις στη ζωή μου και κάποια στιγμή διάφοροι με έπεισαν ότι ίσως κλωτσάω την τύχη μου ή ότι χάνω την ευκαιρία να με δει και να με ακούσει τουλάχιστον η μισή Ελλάδα, πράγμα που δεν είναι και αμελητέο», λέει στον «Ελεύθερο Τύπο».

Σε ερώτηση τι παραπάνω μπορεί να του προσφέρει το J2US ο Χάρης Βαρθακούρης απαντά: «Παραπάνω από τι; Τι ακριβώς έχω αυτή τη στιγμή; Ποια καριέρα ακριβώς απολαμβάνω ώστε να μην έχω ανάγκη ένα σόου που παίζει στο μεγαλύτερο ελληνικό κανάλι;».

Όπως αποκαλύπτει, συμβουλεύτηκε τον πατέρα του Γιάννη Πάριο πριν δώσει την τελική του απάντηση, αν και είχε ήδη λάβει την απόφασή του. «Η γνώμη του συμφωνούσε με τη δική μου», λέει. Όσο για το τι του είπε ο μπαμπάς του: «Μέσες άκρες μου είπε ‘Γιατί, τι έχεις να χάσεις;’».

Στόχος του στη συνεργασία του με την Τέτα είναι, όπως λέει, «να τραγουδάει και να μην αλλάζει ο άλλος κανάλι ή να μην ξινίζει τα μούτρα του. Θέλω μετά από κάθε εκπομπή να συζητάνε το πόσο βελτιώθηκε ή το πόσο τους εξέπληξε θετικά».
Ο Χάρης Βαρθακούρης εξομολογείται πως δεν είχε ιδέα ποια είναι η Τέτα Καμπουρέλη, «δεν παρακολουθώ τηλεόραση, πολύ περισσότερο πρωινή ζώνη επειδή είμαι νυχτερινός τύπος», εξηγεί. «Δεν ντρέπομαι να πω πως δεν ήξερα ποιοι είναι οι περισσότεροι παίκτες του σόου, μεταξύ αυτών κι ένας-δυο από τους επαγγελματίες που καλούνται να βοηθήσουν τους μη επαγγελματίες. Πόσω μάλλον την Τέτα που είναι εντελώς εκτός του χώρου του θεάματος».

Δηλώνει πολύ σίγουρος πως εν αγνοία του έχει πληρώσει τον αυθορμητισμό του, το ότι λέει πάντα αυτό που σκέφτεται. «Σίγουρα εξακολουθώ να το πληρώνω ακόμα και τώρα. Δεν μπορώ όμως να αλλάξω τον χαρακτήρα μου ούτε καν να τον δαμάσω λίγο προκειμένου ‘ να κάνω τη δουλειά μου’. Είμαι ο πρόεδρος του συλλόγου ‘Σε όποιον αρέσουμε’».