Επέστρεψαν οι «Άγριες Μέλισσες» στον «αέρα» του Ant1 για τη δεύτερη σεζόν τους και η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην Ελένη, την ομολογία και τη δίκη της για το φόνο του Σέργιου Σεβαστού.

Από τη Σοφία Πελεκάνου

Και ενώ όλοι υποθέτουν πως στο αρχοντικό των Σεβαστών θα κυριαρχεί η αγανάκτηση αλλά και το αίσθημα της ικανοποίησης για τα όσα βιώνει η Ελένη, η μοίρα θα προκαλέσει για άλλη μια φορά τον Δούκα και θα σκεπάσει με μαύρα σύννεφα το σπίτι του.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Η δίκη της Ελένης για το φόνο του Σέργιου έχει ξεκινήσει. Ο Κυπραίος βλέποντας τη γυναίκα της ζωής του πίσω από τα κάγκελα της φυλακής διαλύεται και προσπαθεί να βρει τρόπο να τη βοηθήσει εκείνη όμως αρνείται πεισματικά. Ο Θωμάς είναι σίγουρος πως κάποιος πίεσε την Ελένη να ομολογήσει και συνεχίζει να ψάχνει τρόπο για να ελαφρύνει τη θέση της. Το μυαλό του αμέσως πηγαίνει στη Μυρσίνη. Είναι η μόνη που μπορεί μέσω της κατάθεσης της να βοηθήσει την Ελένη. Η Μυρσίνη φαίνεται να είναι εγκλωβισμένη και να μην μπορεί να αρνηθεί σε ότι της ζητάει ο Κυπραίος καθώς κρατά στα χέρια του κρυμμένους άσους που μπορούν να ταράξουν τα θεμέλια του σπιτιού του Δούκα.

Η δίκη μετά τη δίκη

Οι μάρτυρες στη δίκη της Ελένης Σταμίρη για το φόνο του Σέργιου Σεβαστού καταθέτουν ο ένας μετά τον άλλον. Τα όσα ακούγονται στην αίθουσα του δικαστηρίου θα προκαλέσουν αμφιβολίες και θα γεννήσουν ερωτηματικά για τον τρόπο που τελικά έχασε τη ζωή του ο Γιάννος.

Όλοι πλέον σκέφτονται πως ο Γιάννος δεν έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του αλλά κάποιος τον δολοφόνησε.

Άμεσα ξεκινά προανακριτική διαδικασία για το φόνο του Γιάννου και θα ξεκινήσει νέος γύρος καταθέσεων.

Οι καταθέσεις «δείχνουν»  πως υπαίτιοι για το φόνο του Γιάννου είναι οι Σεβαστοί.

Το τρίτο «χτύπημα» για τον Δούκα Σεβαστό

Ενώ το Διαφάνι ζει στους ρυθμούς της δίκης της Ελένης για το φόνο του Σέργιου αλλά και της προανακριτικής διαδικασίας για το φόνο του Γιάννου, ένας εισαγγελέας θα επιφέρει το τρίτο «χτύπημα» στον Δούκα Σεβαστό καθώς θα αρχίσει να ψάχνει σε βάθος τι έχει συμβεί με τη βιομηχανική ζώνη και φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να τα μάθει όλα.