Για το παρόν και το μέλλον της ελληνικής τηλεόρασης αλλά και γενικότερα για την οικονομική κρίση μίλησε ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Κόκλας.

«Δεν θα το έλεγα ανάκαμψη. Απλώς δείχνει ότι έχει σταθεροποιηθεί. Τα κανάλια που απέμειναν φαίνεται ότι αντέχουν, η διαφήμιση δειλά δειλά αρχίζει να κινείται, έχει γίνει και κάποιο ξεσκαρτάρισμα. Το μέλλον της ελληνικής τηλεόρασης εξαρτάται από το μέλλον της ελληνικής οικονομίας. Εγώ το ποτήρι το βλέπω μισογεμάτο. Είμαι αισιόδοξος και η αισιοδοξία είναι ένα καλό πρίσμα. Πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται», ανέφερε ο Κ. Κόκλας μιλώντας στο Τηλέραμα.

«Τίποτα δεν είναι τραγικό εκτός από το θάνατο. Έχω μια πολύ ωραία οικογένεια, είμαι γερός, κοιτάζω μπροστά. Καλό είναι να αντιδρούμε κι εμείς, να μην περιμένουμε από τους άλλους να μας λύσουν τα προβλήματα μας. Άλλωστε κανείς δεν μας υποσχέθηκε ότι θα είναι όλα τέλεια, και οι γονείς μας πέρασαν πολύ χειρότερα. Η αισιοδοξία είναι και στο DΝΑ μου. Οι Επτανήσιοι τα τελευταία 30-40 χρόνια πέρασαν πολλά, γκρεμίστηκαν οι πόλεις τους και δεν είχαν άλλη επιλογή από το να προχωρήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.