Η παραγωγή του «Big Brother» με ένα λιτό μήνυμα στην έναρξη του επεισοδίου της Δευτέρας ενημέρωνε τους τηλεθεατές για την αποβολή του Αντώνη Αλεξανδρίδη ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου, δεν υπήρχαν πλάνα του παίκτη.

Και η ζωή στο σπίτι του «Big Brother» έδειξε να συνεχίζεται κανονικά. Μάλιστα, θέμα συζήτησης μεταξύ των παικτών αποτέλεσε το τατουάζ της όμορφης αγρότισσας Ράνιας Καραγιάννη.

«Τι γράφει το τατουάζ σου;» ρώτησε η νέα παίκτρια Βασιλική Χάνου τη Ράνια. «Αν δεν γεννιόμουν Ελληνίδα να μην γεννιόμουν ποτέ».

Η απάντηση αυτή προκάλεσε εντύπωση στη Βασιλική η οποία θέλησε να μάθει το γιατί.

«Γιατί είμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα. Επίσης αυτό το έχω γράψει για τον Τάσο Ισαάκ και τον Σολωμό Σολωμού» είπε η Ράνια.

Η ξανθιά αγρότισσα μπήκε στο σπίτι να πάρει το φαγητό της και λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε στο τραπέζι.

«Δεν σας άρεσε το τατουάζ μου ε; Σας είδα λίγο αναρωτηθήκατε» θέλησε να συνεχίσει την συζήτηση η Ράνια με την συγκάτοικο της.

«Ναι, γιατί πιστεύω σε έναν κόσμο χωρίς σύνορα να σου πω την αλήθεια. Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνει αυτό κάποια στιγμή» της απάντησε η Βασιλική.

«Δεν με ενοχλεί ο άλλος που είναι από μια ξένη χώρα. Ο κάθε ένας είναι υπερήφανος γι’αυτό που είναι» αποκρίθηκε η Ράνια.

Σε ερώτηση που δέχθηκε η Ράνια αν θα ήθελε να είχε γεννηθεί σε άλλη χώρα είπε: «Έχουμε ιστορία, έχουμε δημοκρατία, έχουμε δώσει τόσα πολλά εμείς εδώ. Είμαι πάρα πολύ περήφανη που είμαι Ελληνίδα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα με πειράξει ο άλλος που είναι από μια άλλη χώρα. Δεν έχω πρόβλημα. Αρκεί να μην ενοχλεί τα πιστεύω μου και τα θέλω μου και να μου βρίζει την πατρίδα μου. Εκεί εννοείται… Αν πεις ότι είσαι περήφανος που αγαπάς την χώρα σου, που αγαπάς την πατρίδα σου, σε θεωρούν φασίστα».

Η Ράνια συνέχισε τις αναφορές περί φασισμού και η Βασιλική θέλησε να εκφέρει την άποψη της σχετικά με το τι θεωρεί εκείνη ότι είναι φασισμός.

«Ο φασισμός είναι να χαρακτηρίζεις έναν άνθρωπο σύμφωνα με το πού γεννήθηκε και τι χρώμα έχει και πού πιστεύει και με ποιον κοιμάται» είπε η Βασιλική Χάνου, άποψη η οποία βρήκε σύμφωνη τη Ράνια Καραγιάννη.