Πρεμιέρα κάνει αύριο στις 23:30 στο Mega το παιχνίδι «Celebrity Game Night» με παρουσιάστρια την Σμαράγδα Καρύδη και σε σκηνοθεσία Κώστα Καπετανίδη. Το γύρισμα του πρώτου επεισοδίου έχει ήδη ολοκληρωθεί και η ηθοποιός θα εμφανιστεί σε ένα σκηνικό που θυμίζει σπίτι για να υποδεχθεί τους καλεσμένους της.

«Δεν το έχω ξανακάνει ούτε φανταζόμουν ότι θα γινόμουν παρουσιάστρια», λέει η Σμαράγδα Καρύδη στον «Ελεύθερο Τύπο». «Ήμουν αγχωμένη αλλά μετά το πρώτο γύρισμα ένιωσα πολύ καλά. Χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους πρώτους μου καλεσμένους, με βοήθησαν τρομερά».

Οι πρώτοι celebrities καλεσμένοι θα είναι οι ηθοποιοί Αργύρης Αγγέλου, Θανάσης Αλευράς, Βασιλική Ανδρίτσου, Λευτέρης Ελευθερίου, Ντορέτα Παπαδημητρίου και Κώστας Μαρτάκης, οι οποίοι κάνουν ακόμα πιο «τρελή» την ατμόσφαιρα.

«Πάντα είμαι αγχωμένη για τις πρεμιέρες μου αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια. Όπως και να έχει, θέλω να πάει καλά, γιατί το απολαμβάνω πολύ, είμαι ενθουσιασμένη», λέει η οικοδέσποινα. «Όσον αφορά τις κριτικές και τα νούμερα τηλεθέασης, τονίζει: «Θέλω να κάνω καλά τη δουλειά μου. Σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους όχι. Τα νούμερα φυσικά και δεν με αφήνουν ανεπηρέαστη. Από αυτά εξαρτάται το μέλλον του παιχνιδιού».