Μια μέρα απουσίας μέτρησε η εκπομπή «The Booth» του Open καθώς χθες Τετάρτη 23 Ιουλίου δεν βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα.

Την Πέμπτη η εκπομπή επέστρεψε στον «αέρα» του Open και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κρυσταλλία, η Σοφία Μουτίδου και η Σοφία Κουρτίδου κάθισαν στις θέσεις τους έτοιμες να ακούσουν τα προβλήματα των τηλεθεατών.

Λίγο πριν ξεκινήσει όμως η κανονική ροή της εκπομπής, η Σοφία Μουτίδου και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έδωσαν τη δική τους εκδοχή για τη μια μέρα τηλεοπτικής απουσίας, με μεγάλη δόση χιούμορ.

«Είμαστε μια χαρά, δεν πάθαμε κάτι που δεν βγήκαμε χθες» ανέφερε στην αρχή της εκπομπής η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Σοφία Μουτίδου πρόσθεσε: «Είχαμε έναν καυγά χθες με την Πηνελόπη αν θα φορέσουμε τα ίδια ρούχα και έτσι αποφασίσαμε να μη γίνει η εκπομπή».

«Αποφασίσαμε να μη γίνει η εκπομπή διότι καμία δεν ήθελε να βγάλει το φόρεμα και φορέσαμε και οι δυο το ίδιο σήμερα» συνέχισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Στη συνέχεια η Σοφία Μουτίδου πρόσθεσε με χιούμορ: «Και επειδή και σήμερα τα φορέσαμε, είπαμε πως δεν γίνεται να μην κάνουμε εκπομπές για τα ρούχα θα σας δείξουμε ότι το ένα είναι μπλούζα και το άλλο είναι φόρεμα. Οπότε μπορείτε να διαλέξετε ότι θέλετε. Σε ξανθό ή μελαχρινό, στο υπέρβαρο και στο απλό».