Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είδαμε πως: Ο Λάμπρος, μετά την επίθεση του Κυπραίου, ζήτησε από τον πατέρα του να τον απομακρύνουν από τον Συνεταιρισμό. Οι πόνοι έπιασαν τη Δρόσω και η Μυρσίνη με την Ελένη και τη Ρίζω αναλαμβάνουν να την ξεγεννήσουν κρυφά. Εν τω μεταξύ, ο Νικηφόρος κι η Ασημίνα ετοιμάστηκαν ώστε να πάρουν μυστικά το μωρό όταν γεννηθεί.

Ο Σταμάτης, εξοργισμένος από την επιμονή της Βιολέτας για διαζύγιο, την πέταξε έξω από το μαγαζί μαζί με τον Παναγιώτη. Ο Προκόπης κι ο Προύσαλης αναλαμβάνουν να βρουν μια λύση.

H Δρόσω έχει μια σοβαρή επιπλοκή στη γέννα κι ο Φανούρης σπεύδει να ειδοποιήσει τον Νικηφόρο. Ο Μελέτης τους ακολούθησε, κρυφά, μέχρι την κρυψώνα της Δρόσως. Η κατάσταση της Δρόσως χειροτέρεψε κι η Ρίζω τους προειδοποίησε πως η μάνα και το παιδί κινδυνεύουν.

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του Ant1, στο προτελευταίο επεισόδιο της σεζόν;

 Ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη θα καταφέρουν να κερδίσουν χρόνο ώστε να μην αποκαλυφθεί το μυστικό τους από τον Μελέτη ή είναι, ήδη, αργά;

Ο Σταμάτης, έχοντας πάρει το καφενείο στα χέρια του, συνειδητοποιεί πως η επιβίωσή του στο χωριό δε θα είναι εύκολη καθώς η Βιολέτα έχει πολλούς συμμάχους. Η κατάσταση του Κυπραίου, εξαιτίας της μορφίνης, χειροτερεύει και τα βάζει με όλους.

Θα τον βοηθήσει ο Νέστορας ή θα αποφασίσει να εκδικηθεί για τον γιο του; Η Ελένη και η Ρίζω προσπαθούν να σώσουν τη Δρόσω και το μωρό. Θα τα καταφέρουν ή η μοίρα έχει τα δικά της σχέδια γι’ αυτή την εγκυμοσύνη που «διέλυσε» τις αδελφές Σταμίρη;